Now Reading
Makeup-ul zodiilor în 2021: află ce ți se potrivește

Makeup-ul zodiilor în 2021: află ce ți se potrivește

Zodiacul este un lucru care îți poate dezvălui lucruri cel puțin interesante despre personalitatea ta, dar și despre acele trasături fizice în funcție de care ar fi bine să îți alegi machiajul. Urmând sfaturile vei arăta fabulos în fiecare zi!

Magazinele online îți oferă o mulțime de opțiuni în ceea ce privește produsele cosmetice și trusele de machiaj. Cel mai important este să știi ce ți se potrivește și să te folosești la maxim de atuurile personale.

Află aici cum să te machiezi ținând cont de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Nativele Berbec sunt de regulă curajoase în orice situație și pasionale, de aceea nu se tem să își exprime personalitatea prin intermediul machiajului. Culorile zodiei sunt la fel de “fierbinți” precum personalitatea ta, de aceea, poți folosi cu încredere rujul roșu ca focul.

Taur

Nativele Taur au nevoie de machiajul în culori metalice pentru a-și exprima personalitatea puternică: bronz, cupru, șampanie sunt ideale pentru ele.

Gemeni

Nativele Gemeni au drept caracteristică principală o personalitate duală și de aceea au nevoie de culori contrastante. Au potențial atunci când folosesc culori deschise în combinație cu culori puternice.

Rac

Nativele Rac sunt atât elegante, cât și puternice, ambițioase. Cu o personalitate minimalistă sunt mari iubitoare de naturalețe, de aceea nu vor purta niciodată culori stridente. Ele adoră culorile delicate care le pun în valoare.

Leu

Nativele Leu adoră să fie sufletul petrecerii și, în general, în centrul atenției în orice situație. Personalitatea lor luxuriantă le face iubitoare de lux și glamour. Auriul și nuanțele de auriu metalizat sunt cea mai potrivită culoare.

Fecioară

Nativele Fecioară sunt seducătoare și feminine chiar dacă nu poartă machiaj. Nu sunt genul să se ascundă sub mai multe straturi de fond de ten și nici iubitoare de culori stridente. Li se potrivesc cel mai bine machiajele clasice în culori neutre.

Balanță

Balanțele sunt maestre in domeniul esteticii, de aceea vor combina diverse nuanțe pentru a obține culori și texturi din cele mai noi. Nu se tem de sclipici, dar recomandat este unul fin, pentru a avea o strălucire discretă.

Scorpion

Nativele Scorpion sunt enigmatice și mari iubitoare de mister. Cel mai potrivit tip de machiaj este smokey eyes, cât mai intens.

See Also

Săgetător

Nativele Săgetător sunt unele dintre cele mai îndrăznețe semne zodiacale și mari iubitoare de nuanțe puternice. Această zodie de foc este o optimistă cu simț al aventurii, deci pot aborda orice tip de machiaj. Iubesc culorile neon fie pe pleoape, fie pe buze.

Capricorn

Nativele Capricorn sunt mai tot timpul concentrate pe viața profesională alegând un machiaj practic care să le pună în evidența frumusețea naturală. Adoră nuanțele neutre cum ar fi auriu, cupru, bej, șampanie, maron atât pe buze, cât și pe pleoape.

Vărsător

Cu personalitatea lor atipică și puternică sunt creative din fire. Dacă sunt pasionate de machiaj probabil vor crea în fiecare zi pleoape ca o operă de artă.

Pești

Nativele Pești sunt mari iubitoare de culori puternice și reci care le vor evidenția ochii. Iubesc misterul, de aceea nuanțele duocromatice li se potrivesc perfect. Ele iubesc machiajele sofisticate, creative care le vor aduce admirația celor din jur.

În ceea ce privește makeup-ul zodiilor, ai libertate să fii creativă, dar ține cont de ce ți se potrivește cel mai bine și folosește culorile care te pun în evidență!

Be free, be beautiful in 2021!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top