Now Reading
Restaurante și cafenele pe care trebuie neapărat să le vizitezi în București

Restaurante și cafenele pe care trebuie neapărat să le vizitezi în București

București este unul dintre orașele care are cele mai frumoase și instagramabile cafenele și restaurante din Europa. Dacă până acum lumea era înnebunită să facă poze doar la mâncarea din farfurie, acum lucrurile s-au schimbat puțin. De ce spun asta? Pentru că proprietarii de cafenele și restaurante au înțeles că social media joacă un rol foarte important în atragerea mai multor clienți. De aceea, au pus accent foarte mult si pe aspectul locației care ulterior a devenit mult mai instagramabil. Fie că locuiești în capitală sau pur și simplu ești doar în trecere prin București, trebuie neapărat să vizitezi aceste locații:

 

Arogant Restaurant & Lounge

www.arogantlounget.ro

Locație: Piața Alba Iulia, Nr. 8;

Contact: 0732 764 268;

Vrei să fii puțin arogant? Atunci fă o vizită acestui restaurant și vei rămâne cu adevărat surprins. Arogant by Loka e unul dintre restaurantele cele mai mari și mai frumoase ale Sectorului 3 din București. Te poți bucura de preparate cu specific internațional, preponderent bucătărie italiană la un preț foarte bun.

Cafélier Atelier

www.cafelier-atelier.ro

Locație: Bulevardul Lascar Catargiu, Nr. 7;

Contact: 0740 515 540 / bonjour@cafelier-atelier.ro;

Dacă iubești cafeaua, atunci aceasta este locația perfectă pentru tine. Încă un loc minunat, recent deschis, unde îți poți savura cafeaua în compania unui croissant. Locația oferă un design spațios în interior și o mică terasă în fața cafenelei.

Chocoloco

Locație: Strada Ceaikovski, Nr. 9 / Nicolae Bălcescu, Nr. 16;

Contact: 0799 440 000 / 0799 550 000 / chocoloco.romania@gmail.com;

Chocoloco este o cafenea foarte drăguță, de la locație până la personal și preparatele lor care se completează perfect. Dacă vreți să vă îndulciți ziua cu un desert decadent, Chocoloco e ce trebuie.

Ethel

www.ethel.ro

Locație: Strada Aviator Jean Texier 1;

Contact: 0770 355 290 / contact@ethel.ro;

Prea mult roz? Nici vorbă. Cafeneaua, este cu siguranță una de vis, iar tu trebuie neapărat să o vizitezi. Ethel nu este doar despre o cafea aromată, este mai mult de atât. Totul este atent selectat, deserturile sunt asortate cromatic cu interiorul cafenelei, iar atmosfera este una plăcută care te cuprinde încă din primele momente. Deși locația este mică, este una dintre cele mai superbe cafenele din București, foarte instagramabilă, perfectă pentru o ieșire cu fetele.

 

Manufaktura

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant MegaMall

Locație: Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, 021901 Bucharest, Romania;

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant Promenada

Locație: Calea Floreasca 246B, 077190 Bucharest, Romania;

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant Victoriei

Locație: Bulevardul Aviatorilor 8A, 011861 Bucharest, Romania;

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant Băneasa

Locație: Soseaua Bucuresti-Ploiesti 42D, Bucuresti;

Manufaktura Mega Image Concept Store

Locație: Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 83 – 87;

La Manufaktura, The Coffee Shop Restaurant, poți experimenta o cafea de cea mai bună calitate, proaspătă prin întregul proces de preparare, de la prăjire și depozitare până la măcinare. Te poți delecta, de asemenea, cu patisserie și antreuri dintre cele mai bune, paste și salate rafinate sau feluri de mâncare consistente. Bucură-te de toate acestea în compania unei largi selecții de băuturi alcoolice fine și rafinate.

See Also

NOR – Sky Casual Restaurant

www.norbucharest.ro

Locație: Strada Barbu Vacarescu 201;

Contact: 0310 056 056;

Nu găsești un motiv bun pentru care să mergi? Îți spun eu, și nu doar unul. Pe lângă faptul că preparatele sunt delicioase, restaurantul este situat în cel mai înalt loc în care poți lua masa în București, la etajul 36 din Sky Tower chiar lângă Promenada Mall. Restaurantul este amenajat cu mult bun gust, foarte stilat și rafinat, iar priveliștea, bineînțeles, este una wow. Merită să mergi!

Cișmigiu Bistro la Etaj

www.cismigiu.ro

Locație: Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 38;

Contact: 0722 722 227;

Restaurantul Cișmigiu Bistro la Etaj este cu siguranță unul dintre cele mai instagramabile locuri din București. Este locul în care redescoperi atmosfera Micului Paris și a bistrourilor franțuzești. Cu un decor foarte romantic, cafeneaua are un aer feminin, și nu doar de la culoarea roz. Amenajat în stil clasic, designul te duce cu gândul la perioada interbelică.
Cișmigiu – Bistro la Etaj are și o terasă de tip rooftop, ceea ce înseamnă că vei avea parte de vederi fantastice spre Palatul Parlamentului, Parcul Cișmigiu, dar și asupra străzilor istorice din centrul orașului.

 

 

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top