„Daddy dear” – spectacol eveniment online

“Sefa” intergalactico-online a lucrurilor frumoase aduse de Daily Magazine.
„Daddy Dear” – spectacolul social eveniment va fi transmis online, într-o versiune fresh și rebrănduită, vineri, 8 ianuarie, de la ora 20.00, pe Pagina de Facebook Monolog Slam România; Pagina de Facebook Unfortunate Thespians; Pagina de Facebook a Pub Universității După cum unii dintre voi ar putea ști, spectacolul oferă întotdeauna un început și un sfârșit diferit, iar, de data asta, regizorul, Mike Săvuică a decis ca spectacolul să fie complet diferit, nou și imprevizibil.
Rezumat:
Piesa se bazează pe evenimente adevărate.
Dick a fost alcoolic încă de la începutul adolescenței. După ce tatăl său a murit într-un accident, consumul de alcool al lui Dick se ridică la maxim, din moment ce el însuși coboară la un nivel minim. „Dar oricât aș bea, nu pot să uit” (Dick). Dick este confuz și, într-o mare durere, nu face altceva decât să muncească și să bea. Își dă seama că, pentru a avea o viață normală, trebuie să poarte o ultimă conversație cu tatăl său și să-i spună toate lucrurile pe care nu a îndrăznit să i le spună când tatăl său era în viață. La mormântul tatălui său găsește mai mult decât se aștepta … linia dintre realitate și coșmar este estompată. Performanța este îmbunătățită prin muzică live!
Despre echipă
Sidonia Doică – este actriță și muzician român, a absolvit Școala de teatru East 15, BA Actorism și Teatru contemporan, în 2018. De atunci este freelancer, lucrând la diverse proiecte. Ultimul proiect la care a lucrat este musicalul „Next to Normal”, o producție CREAS în asociere cu Teatrul Național de Operetă și Muzical Ion Dacian, în care interpretează rolul Natalie.
În timpul studiilor, a început să-și gândească propriile piese de teatru, „Maria-Ioana”, care în acest moment este un spectacol în curs de desfășurare și one woman show-ul „Lollipops”, ea scriind scenariul și muzica pentru ambele spectacole.
Rosta Man (numele real Rosta Matocha) născut în 1972 în Republica Cehă. „Prima dată am atins chitara când eram student la Liceul Militar din Opava. Cu piesa originală ‘Why so many guns’ am câștigat concursul de muzică și artă a armatei „ASUT”. Când am devenit jucător de squash profesionist și apoi mai târziu antrenor, am uitat de chitară și am regăsit-o în 2013, când m-am mutat în România. De atunci, cânt mai ales muzică blues și soul / jazz, împărțind scena cu mari muzicieni precum Sian Brie (chitarist de jazz român) sau Matej Ptaszek (artist ceh la harpă blues) ”
Sorin Gongu – un nume puternic în producția de teatru românesc. După peste 30 de ani petrecuți ca producător, Sorin a decis să urce pe scenă și să devină el însuși interpret. După ce a participat la un atelier cu frații Ostrenko în ianuarie 2018, Sorin a decis că vrea să-și transforme pasiunea pentru actorie în profesie. De atunci, Sorin nu s-a oprit din actorie și a participat la o multitudine de ateliere pentru a deveni în continuare un artist bine format, multidisciplinat. Sorin crede că vârsta este doar un număr și crede că, deși are aproape 60 de ani, este în formă. Sorin nu este pe margine, el deține marginea.
Mike Săvuică – producător, regizor și actor. A absolvit Academy of Live and Recorded Arts (Londra) și în prezent studiază la NIPAI programul de 18 luni de regie de teatru (Berlin). El este fondatorul Unfortunate Thespians. Fondator și organizator al Monolog Slam România. Creditele sale ca regizor includ 3 spectacole internaționale, 5 piese de teatru, 1 documentar, 1 lung metraj și 3 reclame. El a scris și a condus nebunia la care vei fi martor.
Mulțumiri speciale pentru Elena Morar, care va fi în spatele ecranului, alegând cele mai bune fotografii pe care să le împărtășească publicului. – Este un regizor independent de teatru din București. Născută în 1986, și-a finalizat studiile postuniversitare – MBA în regie teatrală în 2011 la UNATC, București. De atunci, a activat atât în companiile de teatru independente, cât și în cele de stat și este colaboratoare frecventă la Opera de Lyon și Opera Comică din București în calitate de asistent de regie și director de scenă. Cele mai recente spectacole ale sale, bazate în principal pe piese contemporane sau lucrări concepute de dramaturgi români, se concentrează pe teme precum familia, identitatea, problemele sociale, relațiile și transformările (Bildungswoman, 98% (decizia corectă), Venus in Fur, My father, the priest; School feat Cool etc) și au fost prezentate în festivaluri naționale. Recent a început să-și dezvolte propria scriere pentru scenă ca parte a rezidenței de dramaturg Drama V din Cluj, 2020. Este co-fondator al unui proiect de videopoeme în curs de desfășurare, ca parte a colectivului interdisciplinar Her Word.
Un eveniment organizat de Unfortunate Thespians.