Acum citește
„Survivor România” începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

„Survivor România” începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

„Survivor România”, competiția care forțează toate limitele și provoacă la maximum, se pregătește arunce în „ringul” junglei dominicane concurenți redutabili și le ofere celor din fata micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021! Cel de-al doilea sezon „Survivor Romaniaîncepe sâmbăta aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminica, de la 20:00.

Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției fi observată cu atenție și expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”. Carismatic, personalitate energică, cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecând de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV. Rigoarea, curajul la nivel decizional și înțelegerea mecanismelor economice și sociale s-au transferat fericit în profesia de om de media, domeniu în care succesul nu a întârziat apară. Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor sef al Penny FM, un proiect de succes pe piața din România. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont suprinzător pentru 2021.

„Pentru mine reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine fiu alături de acești concurenți, le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca  le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

 

Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România” este pasionat de sport, a practicat înot (la nivel de performanțî, la finalul anilor ’80), judo, polo, scrimă, arte marțiale. În prezent, se pregătește intens pentru postura de prezentator al unei competiții care îl va solicita și din punct de vedere fizic, în mare măsură. Comentariul sportiv, pe marginea spectaculoaselor trasee din Dominicana, va fi realizat „în viteză”, la propriu, Daniel Pavel urmând parcurgă distantele în același timp cu concurenții. „Am noroc am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se afla în România, așa ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa ca acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet”, a povestit Daniel Pavel.

Primul sezon „Survivor România”, filmat tot în Republica Dominicană, a înregistrat un succes uriaș și și-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorința de depășire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Vezi și

Reamintim concurenții care se vor lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon „Survivor România”. O schimbare a avut loc în echipa Faimoșilor și în cea a Războinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin (dansatoare, coregraf și fostă gimnastă), la Faimoși, și, în echipa Războinicilor, Szidonia Szasz a fost înlocuită cu Melina Dumitru (cântăreață).

Așadar, echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Nu pierdeți, din 9 ianuarie, de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor România”!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus