Now Reading
Tot ce trebuie să știi despre dispozitivul Foreo Luna 3

Tot ce trebuie să știi despre dispozitivul Foreo Luna 3

Cu siguranță ai auzit, sau ai văzut, un dispozitiv FOREO pe social media sau în mall. Foarte promovat de către influencerii români, și nu numai, FOREO se bucură de o popularitate din ce în ce mai crescută pe piață.

În 2013, compania avea doar doi angajați rătăcind în jurul micului birou suedez care avea să devină sediul internațional FOREO. Astăzi, compania are peste 3.000 de oameni frumoși răspândiți în zeci de orașe internaționale. În plus, peste 36 de milioane de produse marca a aceluiași brand au fost vândute  în peste 75 de țări.

@Foreo via Instagram

 

FOREO este cel mai important brand de beauty-tech din lume, prezent în peste 7000 de magazine și câștigător a 100 de premii de frumusețe la nivel mondial. Produsul este implementat pentru a revoluționa industria frumuseții cu o simplă promisiune – de a oferi o nouă formă de încredere oamenilor, prin soluții inovatoare de frumusețe care funcționează.

Brandul de îngrijire a pielii este specializat în dispozitive concepute pentru a vă curăța, tonifia și masa pielea. Acesta include și colecția sa de curățare LUNA, gama UFO pentru măști de față cu diferite scopuri (hidratare, acnee, etc.); gama sa Iris, concepută pentru a masa gentil zona sensibilă a ochilor; Espada care utilizează terapia cu lumină albastră pentru atenuarea urmelor lăsate de acnee; și aparatele faciale Bear și Bear Mini pentru tonifierea feței, care folosesc pulsații avansate de microcurent și T-Sonic™ pentru a antrena peste 65 de mușchi de pe față și gât.

@Foreo via Instagram

FOREO își vinde propriile măști de față și seruri, concepute pentru a funcționa cu aceste dispozitive, iar recent s-a extins pe piața periuțelor de dinți electrice.

Brandul suedez a lansat primul său produs de masaj și curățare a feței, Luna 3,  în 2013 și de atunci a lansat mai multe variante ale acestuia, fiecare conceput pentru a rezolva o altă problemă sau buget. Există și versiuni mini, care sunt perfecte pentru călătorii, și modele dotate cu senzori care analizează sănătatea pielii tale.

@alinaceusan via Instagram

Există dispozitive Luna pentru bărbați, pentru a ajuta la curățarea bărbii și pregătirea tenului pentru bărbierit. Există chiar și o versiune deluxe a acestui produs – Luna Luxe – care costă 6.000 de euro.

@Foreo via Instagram

Cel mai apropiat concurent al lui Luna 3 în ceea ce privește celelalte dispozitive FOREO  este Luna 2. Luna 3 este cu 30% mai mare decât Luna 2, iar firele sale de silicon sunt cu 30% mai lungi și cu 25% mai moi.

Această acoperire suplimentară înseamnă că veți obține o curățare mai profundă și mai blândă decât cu predecesorul său. Luna 2, de asemenea, nu vine cu funcții de conectare la aplicația de mobil. (Da, îți poți conecta dispozitivul FOREO la telefonul mobil pentru a avea parte de cea mai inedită experiență de skincare la tine acasă).

@Foreo via Instagram

Despre Luna 3

Luna 3 (și toate produsele de curățare FOREO) este fabricată din silicon impermeabil și este disponibilă în trei versiuni: roz pentru pielea normală, albastru pentru pielea mixtă și violet pentru pielea sensibilă.

Peria pe care o include Luna 3, pentru piele normală, combină un amestec de peri mai lungi, mai subțiri, cu noduli mai groși pe partea superioară. Acești noduli sunt proiectați pentru a ajunge în zone greu accesibile de pe suprafața tenului, cum ar fi în jurul nasului.

Perii de pe modelul albastru, pentru piele mixtă, au înălțimi diferite, pentru a oferi mai multă curățare și exfoliere, iar nodulii sunt mai groși și mai apropiați pentru a ajuta la combaterea zonelor grase.

Între timp, versiunea pentru piele sensibilă a Luna 3 are nodulii moi și mult mai puțin groși și folosește doar perii gentili pentru a curăța delicat pielea.

@Foreo via Instagram

Pentru a vă curăța porii și a intra adânc în piele, Luna 3 produce 8.000 de impulsuri T-Sonic™ pe minut. „T” înseamnă transdermic, care înseamnă „prin piele”. Aceste unde sonore se presupune că intră adânc în pori pentru a elimina murdăria și celulele moarte ale pielii.

Prima dată când utilizați Luna 3, îl conectați prin Bluetooth la o aplicație. Apoi puteți utiliza această aplicație pentru a regla intensitatea impulsurilor, cu 16 setări din care să alegeți. În mod implicit, Foreo Luna rulează timp de 60 de secunde, dar puteți extinde acest timp până la patru minute.

Când utilizați funcția de masaj a Luna 3 există patru moduri:

1. Un masaj de două minute pentru pielea din jurul ochilor care folosește intensități mari și mici;

2. Un masaj de două minute pentru gât și decolteu (pielea de pe piept și decolteu); – mereu uităm să acordăm atenție acestei zone 

3. Un masaj de patru minute pentru obraji și maxilar;

4. Un masaj de două minute pentru a vă modela linia maxilarului și a obține efectul de “strong jawline” și a reduce ridurile fine.

See Also

Chiar dacă nu ați mai folosit niciodată un produs de curățare electric, aspectul și designul simplu al Luna 3 – cu un singur buton pe spate – îl face ușor de utilizat direct din cutie.

Aplicația vă ghidează prin configurații și opțiuni, în plus, nu trebuie să o utilizați de fiecare dată când folosiți dispozitivul FOREO, ci doar dacă doriți să modificați setările periei. De asemenea, este util să folosiți aplicația de câteva ori când utilizați produsul, pentru a descoperi cea mai bună variantă pentru tine.

Design

Fiecare dispozitiv Luna 3 are spatele curbat, astfel se potrivește în palma unei mâini de dimensiuni medii – deși poate fi ușor incomod dacă ai palmele mai mici – și are o formă de ou, care este mai mare în partea de jos înainte de a se îngusta în partea de sus.

Peria de silicon acoperă majoritatea jumătății superioare a acestui „ou”, iar nodulii sunt situați în partea de sus, unde dispozitivul este cel mai îngust. Acest design este conceput pentru a face procesul de curățare al pielii cât mai eficient posibil.

@Foreo via Instagram

Spatele curbat înseamnă că puteți ține Luna 3 fără a atinge perii, iar acest lucru vă permite să îl plimbați pe ten prin mișcări circulare pe toată suprafața pielii cu ușurință și fără ca acesta să alunece. În spate, perii sunt înlocuiți de creste, care transformă Luna 3 într-un instrument de masaj. Incredibil.

Cum îl folosești?

Pentru a vă curăța fața, puneți o cantitate mică de produs de curățare pe Luna 3, (indiferent de ce produse de curățare ale tenului folosiți) porniți-l și deplasați-l pe ten prin mișcări circulare până când fiecare minut se termină. La fiecare 20 de secunde, Luna 3 face o scurtă pauză, astfel încât să știți să vă mutați într-o altă parte a feței.

Apoi puteți clăti Luna 3 sub robinet și puteți spăla demachiantul rămas de pe față. Restul rutinei rămâne aceeași, în funcție de ce produse folosiți.

Pentru a activa funcția de masaj, întoarceți Luna 3, porniți-l și apăsați mai ferm în timp ce vă masați diferite părți ale feței.

@Foreo via Instagram

Noi adorăm dispozitivele FOREO Luna 3, în special cele dedicate pielii sensibile. Tu le-ai încercat?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top