Now Reading
The Blacklist – Suspans, acțiune și mister în unul dintre cele mai antrenante seriale de pe Netflix

The Blacklist – Suspans, acțiune și mister în unul dintre cele mai antrenante seriale de pe Netflix

Unul dintre cele mai antrenante thrillere difuzate în prezent de Netflix, „The Blacklist” nu trebuie să lipsească din viața ta. Crede-mă, odată ce ai văzut primul episod, nu o sa mai vrei să te oprești până nu le vezi pe toate. Acțiunea se învârte în jurul unui fost ofițer din marina americană devenit criminal.

Raymond (Red) Reddington este un creier inteligent care se predă voluntar FBI-ului după ce a fugit de lege timp de decenii. El informează FBI-ul că deține o listă care conține numele celor mai periculoși criminali din lume. Este de acord să împărtășească detalii despre operațiunile lor, dar în schimbul imunității la urmărirea penală. Pe lângă asta, Red insistă să lucreze cu profilerul FBI, Elizabeth Keen, o nouă recrută direct din Quantico, legătura sa cu ea fiind misterioasă.

Seria îi are în rolurile principale pe James Spader (Red), Megan Boone (Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler) și Harry Lennix (Harold Cooper).

Întrebarea principală pentru o mare parte din fani a fost cine este exact Raymond Reddington și este el într-adevăr tatăl lui Liz? Sezonul 6 a dezvăluit aparent adevărul, dezvăluind că da, Raymond Reddington ESTE tatăl lui Liz, dar omul pe care Liz îl știe nu este Reddington. Adevăratul Raymond Reddington a avut o relație cu mama lui Liz, Katarina Rostova, care era într-adevăr un agent KGB trimis să seducă și să intre într-o relație cu el. Când Liz avea doar patru ani, ea l-a împușcat pe Reddington în timp ce el o ataca pe Katarina. Și aceasta nu este întreaga poveste. Serialul este plin de acțiune și curiozități care te captivează încă din primele episoade.

De ce iubim thrillerele americane? Păi probabil pentru că sunt pline de mister. Te fac să tânjești pentru următorul episod. Trăiești un sentiment de curiozitate care nu dispare niciodată. Blacklist este un serial carismatic, înfricoșător și în același timp atât de captivant.

Sezonul 7 din Blacklist s-a încheiat cu un episod hibrid, creativ, de acțiune live combinat cu desene animate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Dar ce urmează pentru serialul Blacklist după acest sezon? Dacă ai ajuns până aici, probabil ești la fel de curios ca noi despre ce se întâmplă mai departe.

Sezonul 8 este cu siguranță unul special, și putem înțelege de ce. Se întâmplă atât de multe lucruri încât este destul de greu să ții pasul.

See Also

Premiera sezonului 8 a fost un pic mai scăzută în intensitate în comparație cu premierele din trecut. Dar putem înțelege acest lucru, pentru că pandemia de coronavirus a întrerupt producția filmului. Liz trece prin momente destul de dificile, încercând să obțină răspunsuri despre trecutul ei. Metamorfoza ei este din ce în ce mai accentuată. Red în final o omoară pe Katarina Rostova, în încercarea de a nu-i dezvălui secretul, iar Keen promite răzbunare.

De aici vă las pe voi să descoperiți mai multe urmărind serialul. Îl puteți viziona online pe Netflix.

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top