Acum citește
5 seriale pe care trebuie neapărat să le vezi în 2021

5 seriale pe care trebuie neapărat să le vezi în 2021

Probabil că în ultimul an ai petrecut destule ore căutând serialul potrivit și știi deja că Netflix are ceva pentru toate gusturile. Dar ce faci dacă deja ai epuizat toate serialele pe care ți le-ai adăugat în listă? În următorul articol vei găsi 5 seriale pe care n-ai voie să le ratezi la început de 2021:

1. Bridgerton

Bridgerton este un serial-dramă de televiziune americană, creat de Chris Van Dusen și produs de Shonda Rhimes. Serialul se bazează pe romanele scrise de Julia Quinn, având premiera pe Netflix pe 25 decembrie 2020. Drama se concentrează pe familia Bridgerton: Violet, Dowager Lady Bridgerton;  cei patru fii ai săi, Anthony, Benedict, Colin și Gregory și cele patru fiice ale sale, Daphne, Eloise, Francesca și Hyacinth.  De asemenea, este prezentată și familia Featherington: Portia, Lady Featherington;  soțul ei Baronul;  și cele trei fiice ale lor, Philipa, Prudence și Penelope. Serialul a fost urmărit deja de peste 64 de milioane de telespectatori în doar o lună de la lansare, devenind al cincilea mare succes in termeni de spectatori, al Netflix, din toate timpurile. Deși momentan doar primul sezon a fost lansat, Netflix a anunțat ca vor exista 8 sezoane, spre bucuria fanilor.

2. Lupin

Netflix tocmai a lansat unul dintre cele mai promițătoare seriale ale anului 2021 și este vorba despre Lupin. Serial franțuzesc l-a avut ca inspirație pe Arsène Lupin, un maestru al deghizărilor, supranumit și „hoțul gentilom”. Arsène Lupin a fost creat de scriitorul Maurice Leblanc, în anul 1905, iar seria de nuvele și romane a reprezentat pentru poporul francez ce a fost Sherlock Holmes pentru britanici. Povestea îl are ca protagonist pe Assane Diop, a cărui viață se schimbă radical în momentul în care tatăl său ajunge la închisoare pentru o faptă ce-i fusese înscenată de către Hubert Pellegrini, un om bogat și influent. Assane ajunge orfan și după 25 de ani, plănuiește să-și răzbune cu orice preț tatăl, găsindu-și inspirația în “Arsène Lupin, hoțul gentilom”. Acesta hotărăște să fure un colier valoros, expus în Muzeul Louvre și să se răzbune pe familia Pellegrini.

3. Headspace Guide to Meditation

Cei care sunt adepți ai noțiunii de „new year, new me” sunt deja familiarizați cu sfatul de a goli frigiderul și dulapurile de bucătărie de mâncare nesănătoasă înainte de 1 ianuarie, pentru a vă pregăti pentru succesul alimentației sănătoase, doar că în 2021 Netflix ne invită și la meditație. După Love is Blind și Selling Sunset de anul trecut, Netflix oferă acum o reîmprospătare aspirațională similară, cu o nouă serie de meditații ghidate. Produse cu populara aplicație Headspace, cele opt episoade de 20 de minute sunt considerate un ghid pentru meditație pentru începători, ajutându-ne să începem anul „fiind amabili cu mintea noastră”. Primul sezon are 8 episoade dublate in limba română, cu câte aproximativ 20 de minute fiecare.

Vezi și

4. Surviving death

Bazat pe cartea autorului Leslie Kean, „Surviving death”, serialul reprezintă o investigație asupra posibilității vieții după moarte;  noi cercetări inovatoare sunt combinate cu povești personale despre experiențe aproape de moarte, reîncarnare și fenomene paranormale. Pe scurt, seria de mini-documentare marca Netflix, Surviving Death nu duce lipsă de activitate paranormală.  Mediumii reușesc să contacteze morți, oamenii pretind că sunt actori reîncarnați, piloți sau victime ale crimelor, în timp ce alții descriu că simt o îmbrățișare cerească în timpul experiențelor aproape de moarte.  De-a lungul a șase episoade de o oră, seria analizează semnele și dovezile că există ceva de experimentat dincolo de ultima noastră suflare.


5. Pretend It’s A City

Pretend It’s a City este un documentar lansat in 2021, format din șapte părți și regizat de Martin Scorsese, cu interviuri și conversații între Fran Lebowitz și Scorsese. În urmă cu zece ani, Martin Scorsese și Fran Lebowitz au colaborat la „Public Speaking”, un film documentar în care autorul și-a susținut filosofiile.  Seria Netflix „Pretend It’s A City” reunește duoul din New York pentru mai multe discuții filosofice.  În cele șapte episoade ale sale, regizorul discută cu autorul despre tot felul de lucruri care o irită sau o inspiră.  Scorsese stabilește o temă și Lebowitz începe discuții profunde dar și hilare.  Fiecare episod durează în jur de 30 de minute, suficient cât să vă facă să-l așteptați cu nerăbdare pe următorul.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus