Now Reading
Filme anunțate pentru 2021

Filme anunțate pentru 2021

2021 este un an plin de speranță. Cu toții ne dorim mai mult decât ce am primit anul trecut. Petrecând atât de mult timp în casă, ne-am orientat spre filme și seriale. 2021 este un an bogat în lansări de filme. Uite cele mai așteptate titluri ale anului. Să plouă cu filme în 2021.

Netflix este, de departe, cea mai populară platformă de streaming de filme, dar și cel mai impunător studio de producție de filme. În 2021 a anunțat lansarea a nu mai puțin de 70 filme.

Mai mult, Netflix pare să parieze pe filmul “Red Notice”, producție de acțiune al cărei buget a trecut de 150 milioane de dolari, conform unor surse media americane.

The White Tiger – 22.01

The Dig – 29.01

Yes Day – 03.12

A Boy Called Christmas – no release date yet

Army of The Dead – no release date yet

Ai la dispoziție filme din toate genurile și categoriile. Vei vedea actorii preferați în cele mai recente apariții. 2020 a fost un an dificil, dar actorii tot au făcut eforturi pentru a termina de filmat filme din 2021 care să ne facă zilele de iarnă din 2021 mai ușoare și mai relaxante.

Actori precum Dwayne Johnsons, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Chris Hemsworth, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio și-au dat toată silința pentru a te fermeca în acest an.

Dacă ți-era dor de ochii albaștri ai lui DiCaprio, îl poți vedea în producția lui Jay-Z, The Harder They Fall, un western cu distribuție integral afro-americană. Stai aproape și uită-te la filmele care te atrag.

See Also

Cu toții exagerăm cu munca de acasă, de aceea, este bine să nu uiți de momentele de relaxare. Un ceai cald, o baie fierbinte, pijamale moi și filmele preferate – cam așa arată o seară relaxantă. Depinde de tine ce îți place și ce te ajută să te relaxezi.

Nu uita să ai grijă de tine cât mai mult. Când simți că nu mai poți, ia o pauză. Trupul tău dă semne că ar trebui să o lași mai moale, ascultă-l!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top