Now Reading
Modigliani – povestea unei iubiri tragice

Modigliani – povestea unei iubiri tragice

Dacă te pasionează pictura, îți voi povesti despre un pictor despre care nu știe multă lume. De fapt, dacă nu vezi filmul despre viața lui, nici tu nu ai avea de unde să afli cine este și ce a făcut. Modigliani, un faimos pictor francez cu origini italiane, a fascinat o lume întreagă la vremea sa. Viața și moartea sa sunt la fel de tragice.

Modigliani a făcut parte dintr-o familie extrem de săracă și sărăcia nu l-a abandonat niciodată, deși a încercat să își schimbe condiția. Caracterul său extrem de temperamental l-a împiedicat să facă bani din picturile sale în timpul vieții, deși impresarul său a încercat să îl ajute.

Viața artiștilor acum un secol era caracterizată de băutură, femei, droguri și multă sărăcie. Modigliani era un pictor iubit de femei, adorat de prieteni, dar care nu reușea să facă bani din picturile sale, nici să se oprească din adulter.

Nu a reușit să se căsătorească cu Jeanne, femeia care i-a dăruit un copil și care a renunțat la o viață luxoasă pentru a fi cu el. Tatăl său nu era de acord cu această relație și a făcut tot posibilul pentru a o ține departe de Modigliani.

Iubirea lor a fost una complicată. El era un evreu italian, artist sărac, ea o fată de familie bună din Paris. Prietenie, complot, iubire, mândrie, ură, rasism, sărăcie, artă și pasiune, viața lui Modigliani este un amalgam tumultuos de emoții, ca un rollercoaster, când sus, când jos.

See Also

Dacă vrei să te relaxezi aflând mai multe despre viața unui pictor talentat, dar neapreciat în timpul vieții, despre o femeie care face sacrificiul suprem pentru el, uită-te la filmul din 2002, Modigliani. Vei fi uimit de ce film frumos vei descoperi. Dacă nu vei stoarce nicio lacrimă, ai inima de piatră.

Vizionare plăcută și incursiune relaxantă în secolul trecut!

Îți voi picta ochii atunci când îți voi cunoaște sufletul!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top