Acum citește
Moda măștilor lăsându-ne mască

Moda măștilor lăsându-ne mască

Anul 2020 a forțat lumea să-și ascundă zâmbetul în spatele unei măști și să renunțe la multe alte activități. Din cauza pandemiei am fost nevoiți să ne adaptăm și această situație a adus noi trenduri în industria fashion. Masca a devenit un accesoriu necesar, vital as putea chiar spune. Un accesoriu pe care trebuie sa il avem mereu la noi, indiferent unde ne deplasăm. Unii dintre noi ne-am obișnuit să purtă masca astfel că este posibil să o purtăm și după ce aceasta nu va mai fii obligatorie; cel puțin iarna, înlocuind eșarfa sau poate în combinație cu aceasta.

Masca a devenit la fel de importantă ca orice altă piesă vestimentară pe care suntem nevoiți să o purtăm si să o asortăm ținutei noastre iar pe măsură ce navighez pe web, găsesc o mulțime de măști interesante.

Cele mai interesante măști sunt cele realizate cu motive unice, precum litere, nume, cuvinte. Probabil și tu ai, sau măcar ai văzut modele cu materiale reflectorizante, decorate cu pietre, figuri de basme, motive de Crăciun, aripi de înger, dar și modele cu dungi de zebră, cu imprimeu de leopard, colorate și sclipitoare, tot ce poți imagina. Cum spuse Napoleon Bonaparte: „Imaginaţia guvernează lumea.”

Vezi și

Acum, nu numai datorită funcției sale, multor oameni le place să poarte mască, ci și pentru că s-a transformat într-un articol de modă. Masca a devenit un nou mod prin care ne putem exprima.


Dar pe lângă eleganță, există și alte aspecte importante de luat în considerare, cum ar fi confortul și igiena. Este important ca aceasta să fie fabricat din bumbac, deci pe lângă protecție să ofere și respirație liberă, dar să fie și lavabilă.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus