Now Reading
Lady Gaga & Jennifer Lopez – Ceremonie cu stil la inaugurarea noului președinte al SUA

Lady Gaga & Jennifer Lopez – Ceremonie cu stil la inaugurarea noului președinte al SUA

La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, Joe Biden a fost învestit ca șef al statului american. El este al 46-lea președinte al SUA.

 

 

“Democrația s-a impus”, a spus Biden în discursul său de învestitură. El a făcut apel la “unitate” și a promis o luptă împotriva rasismului.

Oaspeții cei mai de seamă ai ceremoniei au fost foștii președinți Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton.

See Also

JLo & Lady Gaga au fost artistele de onoare ale evenimentului. 

Lady Gaga a lansat ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden, cu o interpretare clasică a imnului național american, îmbrăcată într-o rochie de bal, accesorizată cu o broșă enormă sub formă de porumbel. Rochia cu mânecă lungă, marca Schiaparelli, a inclus un corset până în talie, cu un guler fals și gât fals, look completat de o fustă stacojie, voluminoasă, care a asigurat și respectarea restricției distanțării sociale.
Intenția mea este să comemorez trecutul nostru, să aduc vindecare prin muzica mea în  prezent și să fiu pasionată pentru un viitor în care să lucrăm împreună cu dragoste. Voi cânta pentru inimile tuturor oamenilor care trăiesc pe acest pământ“, a postat pe Twitter Gaga înainte de prestația sa.
După interpretarea lui Gaga a „Star Spangled Banner”, Jennifer Lopez a urcat pe scenă, interpretând clasica piesă a lui Woody Guthrie „This Land Is Your Land”, o melodie cu înclinații socialiste despre care  legenda populară spune că a fost scris ca răspuns la mai „naționalistul “God bless America “. Crescută în Bronx, cu rădăcini portoricane, Lopez a încheiat cu „America The Beautiful”, adăugând un vers în limba spaniolă: „Siempre con libertad y justicia para todos” („Libertate și dreptate pentru toți, întotdeauna”).
 
Purtând o salopetă cu pantaloni de culoare albă, cu guler din volan din dantelă, marca Chanel, Lopez a strigat, de asemenea, „Let’s get loud!” în timpul show-ului ei, un memento către hitul ei  de la începutul mileniului, încântând rețelele sociale.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top