Now Reading
Jason Derulo începe anul cu un nou single, Lifestyle, feat. Adam Levine

Jason Derulo începe anul cu un nou single, Lifestyle, feat. Adam Levine

Celebrul artist Jason Derulo anunță lansarea mult așteptatului single Lifestyle, feat. Adam Levine, disponibil de astăzi pe toate platformele de streaming și pe YouTube.

Cu peste 42 de milioane de urmăritori și 954 de milioane de aprecieri, Jason Derulo este unul dintre cele mai urmărite prime 10 superstaruri pe TikTok și cel mai activ artist, care deține discuri de platină, de pe întreaga platformă. Lifestyle îi aduce împreună pentru prima dată pe Derulo și Adam Levine, liderul trupei Maroon 5, câștigătoare a trei premii Grammy și nenumărate discuri de platină și totodată unul dintre cei mai longevivi și consacrați artiști din lume și un icon al secolului 21.

Lifestyle este cel mai recent single dintr-o serie de lansări de succes marca Jason Derulo, care include hit-uri precum Take you dancing și Savage love, piesă care a cucerit lumea întreagă încă de la lansarea sa din vara trecută și a ocupat #1 în Billboard Hot 100 și în topuri din alte 16 țări. În acest moment, Savage love are 625 milioane de stream-uri și a fost folosită în peste 10 milioane de video-uri create de utilizatorii TikTok.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top