Now Reading
March & June și Andrada lansează videoclipul și piesa “Sign From God”

March & June și Andrada lansează videoclipul și piesa “Sign From God”

Noua colaborare dintre March & June și Andrada Popa, ‘Sign from God’ aduce înapoi stilul electro-pop al anilor 80 și ne trimite într-un alt univers. Piesa spune povestea tuturor celor care se simt blocați în propria minte, încărcați de întrebări existențiale și convinși că există o cale spre a găși răspunsuri.

 

‘Sign from God’ a fost masterizata de către Alex Psaroudakis, câștigător al premiilor Grammy și produsă de către March & June. Producătorul din spatele numelui a adunat 3 piese ce au ajuns #1 în topurile internaționale, cât și numeroase piese în Top 10 și Top 45. Acesta a ales să folosească un pseudonim deoarece consideră că muzica sa este ceea ce contează, nu numele din spatele acesteia.

Producătorul piesei ‘Sign from God’ și interpreta, Andrada (cunoscută din serialul ‘Pariu cu Viața’ și trupa ‘La La Band’) au început colaborarea acum mai bine de 5 ani, timp în care au obținut peste un million de streamuri pe platformele muzicale, cât și un bine meritat loc #4 în Itunes Pop Chart și #23 în Billboard Compilation Chart în 2020 cu single-ul ‘Unbreakable’.

 

 

Andrada este atât interpreta piesei ‘Sign from God’, cât și autoarea versurilor.

See Also

Nu știu cum, dar pe mine mereu mă lovește inspirația în cele mai neașteptate momente. În cazul piesei Sign from God, eram în cadă, la 2 noaptea. Îmi aduc aminte cum am alergat în cameră să îmi scriu repede ideile pe o foaie și până la 5 dimineața nu m-am oprit din compus. Îmi place să îmi transpun vulnerabilitățile și gândurile în versuri- este foarte terapeutic. a declarat artista.

Sunt foarte mândră atât de piesă, cât și de videoclip (regizat de către Parasachiv Dan aka Dork) Mi se pare că este una dintre lansările care definesc cel mai bine viziunea și haosul din mintea mea.’ a adăugat Andrada.

Sign from God este acum available pe toate platformele muzicale.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top