Now Reading
NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel și Los Tioz lansează ”Tembleque”

NOSFE, Alexandra Stan, Sak Noel și Los Tioz lansează ”Tembleque”

Sunteți pregătiți să începem weekend-ul cu unul dintre cele mai așteptate hit-uri ale anului 2021? Astăzi s-a lansat piesa care vă va face să dansați neîncetat: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz – Tembleque.

Asemenea prăjiturii gelatinoase cu același nume, ce își are originea în Puerto Rico, ”Tembleque” va prelua din mișcările corpului vostru, transformându-vă în cei mai creativi dansatori. Iar, dacă după primul play o să trăiți cu senzația că ați reținut un cuvânt pe care nu îl știați până în acel moment, fiți siguri că acela va fi ”Tembleque”.

 

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap în Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar începutul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată în 2016, Șatra se întoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme în care din ce în ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să își înceapă o carieră în trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream încă de la Condimente, în featuring cu Ruby, care a strâns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus în trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată în următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Alexandra Stan este unul dintre artiștii români de top, binecunoscuți la nivel mondial pentru mai multe piese de succes precum Mr. Saxobeat, Lemonade, Get Back (ASAP) și diverse colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, Mohombi, Inna, Havana. Cu aproape un miliard de vizionări pe YouTube, milioane de ascultători pe platforme de streaming și locuri de top în topurile din întreaga lume, Alexandra Stan este un nume cunoscut atât în România, cât și la nivel internațional, cu o carieră de peste zece ani, patru albume de studio, mai multe premii muzicale și discuri de platină.

See Also

Numele de Sak Noel este deseori alăturat panoului cu cei mai influenți și premiați DJ ai tuturor timpurilor din zona latină. Nominalizat în cadrul Latin Grammy, câștigător al IDMA, certificat în nenumărate rânduri cu Discuri de Aur și Platină, considerat cel mai bun DJ din Spania și plasat pe primul loc în UK Singles Chart, Sak Noel se bucură de o extinsă recunoaștere internațională. A colaborat, de-a lungul carierei sale, cu artiști precum Sean Paul, Lil Jon, Pitbull, Madonna și Maroon 5. Fusion-ul creat din muzica latino și cea electronică l-a poziționat pe Sak drept un pionier în ceea ce privește acest gen muzical. Și, cel mai probabil, nu există club în această lume care să nu îi fi dat, cel puțin o dată, play la una dintre piesele lucrate de acesta. Recent, Sak Noel a creat și trend-ul de BARNATON, o împletire între cuvintele Barcelona și Raggaeton. Misiunea sa este aceea de a ajuta producătorii din țările latine să își împlinească visul – acela de a ajunge în topurile internaționale.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top