Now Reading
Rujul „inteligent” și ideal pentru fiecare femeie există!

Rujul „inteligent” și ideal pentru fiecare femeie există!

YSL anunță lansarea unui gadget care va permite fiecăruia să amestece nuanțele rujurilor de buze după bunul plac.

 

Anul trecut, expertul în beauty al L’Oréal a introdus dispozitivul Perso, care poate crea propriile tonuri de ruj sau de bază tonală. Recent a devenit cunoscut faptul că primul ruj «inteligent» va apărea în colecțiile uneia dintre mărcile de lux ale L’Oréal Yves Saint Laurent deja în acest an. A fost numit Rouge Sur Mesure («Custom Red»).

 

See Also

Sistemul Perso, care a durat cinci ani pentru a se dezvolta în incubatorul tehnologic L’Oréal, constă dintr-o aplicație mobilă și un dispozitiv hardware portabil. Dispozitivul, controlat de aplicație, este o mică unitate compactă cu cartușe color. Prin amestecarea lor, este posibilă obținerea unei mari varietăți de nuanțe cu un strat mat de cremă YSL Matte Finish. Utilizatorii au mai multe moduri de a crea rujul: ei pot alege o nuanță gata făcută dintr-o paletă, pot amesteca propria lor culoare, sau pot alege o variantă potrivită pentru o ținută sau o culoare a buzelor folosind un algoritm special. Gadgetul produce o doză pentru o singură utilizare. Culoarea rezultată poate fi apoi aplicată cu o perie sau cu degetele. Reziduurile pot fi transportate într-o cutie detașabilă mică (asemănătoare unui kushon YSL), astfel încât machiajul să fie ajustat în orice moment al zilei.  Rouge Sur Mesure include două cartușe de bază. Seturile suplimentare ce includ trei culori vor costa aproximativ $100. Compania estimează că fiecare cartuș are un conținut egal cu un ruj lichid. „Acest gadget a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să-și creeze propria nuanță de ruj în culoarea dorită, care se realizează prin combinarea a trei cartușe în culori diferite de ruj care presară soluția de mai sus,  conexiunea având drept rezultat culoarea selectată. Acesta este însoțit de o aplicație smartphone (atât pentru iOS, cât și pentru Android), care permite utilizatorilor să selecteze nuanța corespunzătoare. Încărcarea se face prin USB-C, și garantăm că fără încărcarea dispozitivului poate funcționa până la o săptămână.” 

Totuși până în prezent dispozitivul funcționează numai pe bază de Matte Finish, așa că, dacă nu vă place acest finisaj, s-ar putea să nu vă placă acest gadget. Un alt dezavantaj constă în faptul că, cartușele individuale din diferite grupuri de culori nu pot fi combinate între ele. De asemenea, conform fotografiilor de pe site-ul YSL, toate cartușele, cu excepția culorii roz, au tonuri calde.

Rujul «Smart» Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure este deja disponibil pentru testare înainte de comandă în cantități limitate – urmând a fi livrat în primăvară. Acesta va fi vândut în masă din acest an, la un preț de $ 299. L’Oréal planifică mai multe lansări cu sistemul Perso în 2021 pentru a crea o îngrijire personalizată a pielii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top