Acum citește
Fashion trends – Ținutele alese de familia Biden la Inaugurare

Fashion trends – Ținutele alese de familia Biden la Inaugurare

Joe Biden și Kamala Harris au depus pe 20 Ianuarie jurământul pentru funcția de președinte, respectiv vicepreședinte al SUA. Astfel, Joe Biden a devenit al 46-lea președinte american, iar Kamala Harris a devenit prima femeie vicepreședinte.

După o Zi a Inaugurării încărcată, familia Biden a încheiat seara la Memorialul Lincoln și la Casa Albă, unde a avut loc un eveniment virtual numit Celebrating America. Concertul televizat a fost găzduit de Tom Hanks, iar telespectarorii s-au putut bucura de prestații artistice ale unor artiști precum Demi Lovato, Justin Timberlake, Katy Perry  și mulți alții.

Pentru eveniment, Prima Doamnă – Dr. Jill Biden – a optat pentru o rochie midi, de această dată în alb, cu broderii florale, creație a designerului Gabriela Hearst. Ansamblul pentru care Prima Doamnă a optat, a inclus o haină de cașmir, asociată cu o rochie de mătase, cu broderie pe decolteu și tiv, care reflectă florile federale din fiecare stat și teritoriu al țării. Hearst a creat și mănușile de piele pe care Jill Biden le-a purtat pentru evenimentul de seară.

Alegerea albului pentru ceremonia de depunere a jurământului reprezintă un simbol pentru Statele Unite. Rochia albă este adesea purtată de femei pe scena mondială ca o odă pentru femeile sufragiste. Pe lângă creațiile pentru Prima Doamnă, Hearst, un designer născut în Uruguay, cu sediul la New York, a fost numit în luna decembrie a anului trecut și Directorul Creativ al Chloé. 

Nepoatele, Natalie și Finnegan Biden, au purtat amândouă rochii tip cocktail ale brandului Markarian din NYC, casa de modă cu care a colaborat și Dr. Biden pentru ținuta ei pentru ceremoniile din zilele de miercuri.  Maisy Biden a optat pentru o rochie Rodarte și adidași Nike.  Prima Fiică, Ashley Biden a optat pentru un smoking Ralph Lauren, completat cu un pantalon tip țigaretă, decupat, și papion în nuanță deschisă.

La sfârșitul nopții, familia a stat pe balconul Casei Albe, urmărind-o pe Katy Perry interpretând piesa ei „Firework”, purtând o ținută creată de Thom Browne și cercei cu diamante în formă de inimă marca Rahaminov, în timp ce focurile de artificii în roșu, alb și albastru explodau deasupra monumentalului Washington.

Vezi și

Vicepreședinta Kamala Harris a purtat piese realizate de Pyer Moss, Christopher John Rogers și Sergio Hudson de-a lungul festivități de inaugurare. Se pare că administrația curentă intenționează să-și completeze garderoba cu noi articole de la branduri mai puțin cunoscute, susținând astfel tinerele talente, mărcile deținute de BIPOC, produsele fabricate în America și întreprinderile mici din toată țara. 

Dacă Prima Doamnă și Vicepreședinta Kamala Harris și-au exprimat susținerea micilor case de modă, democratul în vârstă de 78 de ani a făcut apel, în primul său discurs după învestire, la „unitate” într-o țară străbătută de crize profunde la sfârșitul mandatului lui Donald Trump. La depunerea jurământului au fost prezenți foștii președinți Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton, în timp ce Donald Trump a fost singurul absent.

 

Care este reacția ta?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus