Acum citește
Netflix revine în 2021 cu „Lupin” – un serial de excepție în frunte cu un actor de renume mondial

Netflix revine în 2021 cu „Lupin” – un serial de excepție în frunte cu un actor de renume mondial

Dacă ești un iubitor înrăit al filmelor cu detectivi, pline de suspans și care reușesc să înglobeze toate emoțiile ce te fac să le privești în continuare cu mare interes, atunci serialul Lupin este creat pentru tine. Acesta înglobează un întreg puzzle atractiv, cu elemente din Luther, Sherlock Holmes și Inside Man, ce oferă și mai multe experiențe captivante pentru public.

Chiar dacă regăsim în titlu numele de Lupin, totuși eroul, Lupin, nu este protagonistul cheie, acesta doar întruchipează principalele calități și își găsește inspirația pentru jafurile sale de la gentlemanul și hoțul fictiv portretizat de romancierul francez Maurice Leblanc, Arsène Lupin. În schimb, serialul se concentrează pe Assane Diop (Omar Sy), un hoț îndrăzneț din Franța contemporană cu un fiu, o fostă soție înstrăinată și un cel mai bun prieten cu barbă care servește drept protecție pentru bunurile sale furate. Încă de la încarcerarea tatălui său – acuzat că a furat un colier neprețuit aparținând Mariei Antoinette de la angajatorul său, domnul Pelligrini ( Hervé Pierre ) – și după moartea tatălui său, Assane a știut cât de des sunt marginalizați imigranții negri. El folosește punctele slabe rasiale ale oamenilor albi drept acoperire pentru a-și pune în aplicare tâlhăriile.

Căutarea justiției îi oferă lui Lupin o narațiune și un centru emoțional. Episoadele adesea includ flashback-uri din copilăria lui Assane, unde îl vedem deprinzând mai întâi abilitățile care îl fac să devină formidabil, dar plin de compasiune, creierul criminal care este astăzi, iar aceste bucăți de istorie a personajelor conferă seriei o complexitate și o profunzime majoră.

O valoare importantă filmului îi conferă actorul Omar Sy, pe care publicul american l-ar putea recunoaște din rolurile sale din blockbuster-urile de la Hollywood, cum ar fi X-Men, 1+1 și Inferno . Schimbând costume și peruci, el este tipul de interpret carismatic care vă atrage atenția, indiferent de rolul pe care ar trebui să îl joace într-o anumită scenă. Este credibil ca un tată care joacă jocuri video cu fiul său, un romantic care cochetează cu fosta lui soție sau  un erou de acțiune care bate un ticălos  într-un tren.

„George Kay a venit cu o idee care ne-a plăcut tuturor”,  „Am vrut să-l vedem pe Omar în toată umanitatea și experiența lui, mai degrabă decât să-l numim Arsène Lupin și să facem ceva ce fusese deja făcut”- a explicat regizorul Lupin , Louis Leterrier.

Intriga este oarecum previzibilă, mai ales prin părțile secundare ale serialului, în special a poveștii despre polițistul care încearcă să-l prindă pe Assane,  chiar dacă riscă să nu fie luat în serios de colegii săi. Din fericire, Lupin își păstrează atenția în cea mai mare parte asupra lui Sy, permițându-i să escaladeze de la un moment de suspans la altul.

Vezi și

Cred că singurul defect al acestui prim sezon este că este mult prea scurt – doar cinci episoade – și se încheie cu ceva des întâlnit pe Netflix și care devine notoriu. Având în vedere succesul zdrobitor al serialului, sunt destul de încrezătoare că următorul sezon va fi și mai înteresant. Realizatorii ne promit a doua parte cât de curând.

„Este oficial: partea 2 vine în curând. ” E timpul să testăm întreaga situație cu „puterea gândirii pozitive” și să așteptăm  premiera la mijlocul lunii aprilie!”  – potrivit Netflix.

Dacă  te-am făcut curios/ curioasă, te las cu trailerul de mai jos:

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus