Now Reading
Athflow: Pregătește-ți garderoba 2021 cu această nouă tendință!

Athflow: Pregătește-ți garderoba 2021 cu această nouă tendință!

Sunt sigură că mulți dintre voi se întreabă din când în când dacă vom mai purta blugi sau haine business vreodată. Este evident că după un 2020 confortabil din punct de vedere vestimentar, plin cu haine tip lounge și pijamale, ne va fi mai greu să ne întoarcem la alegerile noastre vestimentare din trecut. Brand-uri de top, precum Alexander McQueen și Saint Laurent, s-au adaptat situației pandemice și au exclus unele piese ce nu mai erau în top căutări și și-au construit colecțiile din stofe delicate, pentru un confort ridicat.

Alexander McQueen : Ottoman Stitch Corset Wool Jumper – 1 990 € – Comandă online.

 

Farfetch : Saint Laurent – Lamé knit trousers 1,220 € 55% Off 549 €(Import duties included)Comandă online.

Saint Laurent lamé knit trousers

 

Termenul sartorial Athflow a fost inventat de către Pinterest Predicts.Când athleisure întâlnește eleganța – asta înseamnă athflow”, potrivit redactorilor Printerest.

Am căutat, ne-am documentat și am aflat ce înseamnă noua tendință arhflow. Dacă facem o simplă analiză a termenului, ne dăm seama că avem de-a face cu un stil mai sportiv athletic(sportiv) cu mai mult flow(aerisit). Este destul de asemănător cu un alt trend popular, athleisure (activewear), în care piesele de rezistență sunt hainele sportive pentru care putem opta zi de zi. Chiar dacă trendul activewear a devenit foarte popular, nu a prins atât de bine publicului. Motivul este simplu: Da, pantalonii de jogging pot fi purtați la o plimbare, la o întalnire informală cu prietenii sau prin casă, dar aceștia nu pot fi ușor încadrați într-un styling pentru un restaurant sau o întâlnire de afaceri.

Athflow este suficient de elegant pentru birou, materialele flexibile îl fac optim pentru ședințele de yoga și este suficient de confortabil pentru canapeaua de acasă. În athflow, vestimentația lounge și cea casual se întâlnesc într-o eleganță atractivă, în care fiecare persoană se poate regăsi, tocmai datorită indicelui mare de confort. Pantalonii scurți, ținutele supradimensionate și costumele ușoare din bumbac fac din athflow un trend de urmărit.

În 2021 va trebui să dăm dovadă și de puțină ingeniozitate și curaj în materie de outfit-uri reușite, deoarece unele piese vestimentare ne provoacă creativitatea pentru a le îmbina cu succes. De exemplu, poți combina hanoracul preferat în culori pastelate, cu pantaloni croiți și mocasini lustruiți și, dacă ai nevoie de un accent business, poți opta pentru un blazer pe deasupra.

Ar trebui să încercați athflow în 2021?

Absolut! Athflow a prins viață datorită schimbării stilului nostru de viață în 2020. A șters linia dintre îmbrăcămintea business și cea de acasa și ne permite să ne adaptăm, să fim inovatori și să îmbinăm confortul cu profesionalismul. Dacă pentru tine eficiența este o prioritate, iată că athflow este trend-ul care le canalizează pe amândouă.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, găsești mai jos câteva exemple de ținute gata, pe care ți le poți procura și din magazinele din țară.

Mango: Palton stil sacou – 549,99 LEI

REF. 87061007-HOPE-LM – Comandă online.  

Palton stil sacou - Plan general

Mango: Sacou parte peste parte în carouri – 399,99 LEI

REF. 87040552-CECILIA-LM – Comandă online.  

See Also

Mango: Pantaloni drepți cu pense – 169,99 LEI

REF. 87080534-TAMMY-LM – Comandă online.

Mango: Bluză de corp cu glugă – 169,99 LEI

REF. 87060534-TAMMY-LM – Comandă online.

Pantaloni drepți cu pense - Plan general

H&M : Body reiat – 39,99 LEI –  Cumpără aici.

H&M : Pantaloni largi – 129,99 LEI – Cumpără aici. 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top