Now Reading
Totul despre beauty soap bars

Totul despre beauty soap bars

Obiectivele, visele, talentele, inteligența și realizările tale pot fi aspectele pentru care  vrei să fii cunoscut, dar fața ta este primul lucru pe care îl va observa oricine.

Acesta este motivul pentru care direcționăm atât de multă energie spre a ne face chipurile cât mai prezentabile și demne de remarcat. Un ten hidratat, luminos și curat ne dorim cu toții. Dar când vine vorba de mâncărimi ale feței, un ten care este plin de impurități, crăpat sau decojit căutăm cele mai optime soluții pentru a scăpa de aceste probleme.

În mediul online foarte vast, unde informația se răspândește incredibil de repede, a circulat în ultima perioadă un trend nou, devenit ulterior viral.

Este vorba de săpunurile faciale, beauty soap bar, care te scapă ca prin minune de coșuri sau de alte imperfecțiuni și hrănesc pielea. Dorim să vă expunem cele mai importante aspecte legate de acest subiect în cele ce urmează, pentru a face alegerea cea mai bună dacă decideți să cumpărați un săpun pentru spălat tenul.

Păstrarea feței curate este primul pas în asigurarea faptului că tenul tău este îngrijit. Însă acest lucru nu înseamnă că poți folosi orice tip de săpun pentru curățarea tenului. Săpunul poate fi o alegere foarte proastă pentru îngrijirea feței, din mai multe motive:

  1. Săpunul pentru față (&corp) este adesea parfumat și uneori chiar colorat. Aceste suplimente estetice ar putea crea probleme în ceea ce privește modul în care săpunul  acționează la nivelul pielii sensibile a tenului;
  2. Săpunul poate fi abraziv, mai ales dacă acesta nu este udat corespunzător înainte de utilizare;
  3. Datorită formei sale, este posibil să nu obțineți o curățare completă dacă utilizați săpunul direct pe față. În general, săpunurile nu oferă aceleași beneficii de microdermabraziune pe care le au atât de multe facial cleaser-uri, speciale pentru a completa o rutină de skin care;
  4. Se poate infecta foarte ușor, mereu fiind atinsă fața cu săpunul, iar dacă nu este pus direct pe ten, atingerea constantă cu mâinile îl predispune la dezvoltarea bacteriilor pe suprafața acestuia

Dermatologii avertizează că cele mai bune practici de îngrijire a pielii necesită adesea evitarea utilizării săpunului pe față.

Indiferent de tipul de săpun pe care îl utilizați, trebuie să aveți grijă să utilizați un săpun destinat utilizării feței. Săpunul pentru față are o valoare a pH-ului mai mică decât săpunul standard pentru corp, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea pe față, deoarece este mai puțin probabil să vă usuce pielea.

Folosirea săpunului pentru mâini/corp pe ten ar putea lăsa fața roșie, uscată, sau chiar poate duce la descuamarea pielii.

See Also

Există, desigur, și susținători ai acestei practici nu foarte des întâlnite, care au enumerat câteva argumente pro pentru a începe să folosești un săpun pentru ten. ( de exemplu, sunt mai eco friendly). Ținem să menționăm că fiecare piele este diferită, iar dacă pentru tine funcționează un săpun pentru ten, sau chiar unul obișnuit, foarte bine.

Totuși, nu recomandăm practica aceasta a folosirii săpunului pentru spălarea feței în locul unul gel special destinat tenului.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top