Now Reading
Trupa Unknown Chapters a lansat o nouă piesă intitulată “Frozen Bones”

Trupa Unknown Chapters a lansat o nouă piesă intitulată “Frozen Bones”

Proiectul Indie Pop Rock prezintă astfel cel mai nou capitol din povestea EP-ului “Age of Dying Radio” ce va apărea în totalitate la finalul lunii februarie.

Andrei Duțu, solistul trupei din Londra ne-a deslușit mesajul piesei:

“Frozen Bones” este despre a-ți lua viața în propriile mâini. Este despre mine. Este despre tine, soldatul de zi cu zi. Este un cântec de luptă. Un mesaj despre nevoia universală de iubire!

Unknown Chapters este un cvintet Indie Pop-Rock înființat în Londra la finele anului 2017.
Veniți din diferite colțuri ale Europei, Bass: Tudor Rotarus (România, 23); Keyboard: Cléo Du Bois (Elveția, 23); Vocals: Andrei Duțu (România, 24); Tobe: Jake Randall (UK, 20); Chitară: Lorenzo Calvo (Italia, 24) s-au întâlnit la BIMM, Londra, în octombrie 2017. De la primul jam în studioul școlii lor de muzică, cei patru muzicieni au împărtășit o chimie uimitoare care a stârnit întreg procesul creativ.

See Also

Unknown Chapters își definește soundul ca un mix de Rock, Soul, Funk și Pop care se îmbină pentru a oferi piese originale distincte.

După ce au concertat la festivaluri precum Camden Rocks și Rock The Castle, trupa și-a dedicat anul trecut compunerii EP-ului de debut. Și-au dorit ca albumul să aibă un scop conceptual, care să poată întruchipa contextul social în care au crescut, oferind în același timp muzică rock semnificativă.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top