Now Reading
Keiino lansează un videoclip monumental inspirat de frumusețile Norvegiei

Keiino lansează un videoclip monumental inspirat de frumusețile Norvegiei

Reprezentanții Norvegiei la Eurovisionul din 2019, Keiino ( aka Alexandra Rotan, Tom Hugo și Fred Buljo) au revenit în cadrul celei mai semnificative competiții muzicale de nivel european și vor să își reprezinte din nou țara natală cu o piesă superbă, “Monument”, despre toate momentele frumoase din viața oricui, ce merită a fi celebrate.

Prin acest videoclip  aducem un omagiu naturii norvegiene uimitoare și propriilor noastre experiențe monumentale și eroilor din fiecare zi. Când m-am alăturat KEiiNO, mi-am făcut, instantaneu, noi prieteni pe viață. Băieții au făcut parte din realizarea celui mai mare vis al meu și au devenit o parte imensă a vieții mele. Au devenit monumentele din viața mea. – Alexandra Rotan

În prezent, melodia are peste un milion de vizualizări pe Spotify, iar interpretarea live a piesei are peste 500 de redări pe YouTube.

KEiiNO spun că „Monument” este despre moștenirea pe care o lăsăm în urmă și despre oamenii care joacă un rol important din viața noastră. În partea Sámi a versurilor, Fred Buljo, îl onorează pe străbunicul său. Unul dintre versuri se poate traduce în Tot ceea ce vedeți este creat de trecut. Tot ce auzi este ecoul de ieri.

Păstrarea culturii sami și joik a fost nucleul KEiiNO încă de la început. Și posibilitatea de a introduce joik în lume prin „Spirit in the sky” în 2019 a fost extrem de distractivă și emoționantă. De asemenea, trebuie să spun că joik împreună cu 30.000 de oameni la Madrid Pride este un moment pe care nu-l voi uita niciodatăFred Buljo

KEiiNO vor concura în cadrul finalei Melodi Grand Prix 2021 pe 20 februarie.

See Also

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top