Now Reading
3 MOTIVE CU… ALINA SCHIOPESCU (BEAUTY PROFESSIONIST)

3 MOTIVE CU… ALINA SCHIOPESCU (BEAUTY PROFESSIONIST)

Industria de beauty se află deja într-un trend ascendent și în România. Fie că vorbim de tratamente cosmetice de înfrumusețare, tratare sau rejuvenare, sau despre modul în care folosim beneficiile naturii pentru a ne ajuta tenul, din ce în ce mai multe studii și profesioniști există cu câte o soluție pentru fiecare cerință sau problemă pe care o avem.

Stăm azi de vorbă cu unul dintre acești profesioniști în domeniu, Alina Schiopescu, într-un nou interviu din seria 3 Motive, care, credem noi, vine cu multe tipsuri pentru toți cei interesați, pe lângă o poveste de succes, Alina deținând și propriul business în industrie.

 

3 motive care mi-au îndemnat paşii către domeniul beauty

Întotdeauna am fost atrasă de domeniul beauty ce ține de îngrijirea tenului, dacă la început a fost un hobby, am reușit  să-l transform într o meserie, cea de cosmetician și specialist  în produse dermato-cosmetice.

 

3 moduri în care ne putem întreţine cel mai uşor tenul

Dacă știi cum să îți îngrijești corect tenul, vei avea un ten sănătos.

Importantă  este rutina zilnică de îngrijire (demachierea, exfolierea și hidratarea )

 

3 greşeli frecvente în întreţinerea tenului

Folosirea săpunului când ne spălăm fața. Nedemachierea feței seara și dimineața. Nefolosirea cremei pentru zona ochilor. 

 

3 tratamente de reparare a imperfecţiunilor tenului pe care le recomand oricând

Tenul devine luminos și revigorat folosind o gamă de produse adaptate pentru rezolvarea imperfecțiunilor. Tratamentele  dermato-cosmetice preparate în cabinetul de cosmetică ne ajută  ne reparăm pielea, cremele exfoliante ne ajută în îndepărtarea celulelor moarte, astfel pielea devine luminoasă și sănătoasă. Tratamentele de curățare a porilor, vitaminași peelingul ne ajută  rezolvăm imperfecțiunile tenului.

 

3 dintre beneficiile naturii, indispensabile pentru un ten sănătos

Beneficiile naturii sunt multiple și le poți descoperi cu ajutorul produselor potrivite pentru tine. Beneficiile plantelor ne pot ajuta  avem o piele sănătoasă și un păr strălucitor. Recomand cătina, deoarece este un fruct care a fost folosit pentru tratarea unei game largi de afecțiuni ale pielii, datorită efectelor sale nutritive, regenerative și restaurative, folosit pentru a ajuta la vindecarea diverselor leziunii ale pielii, arsuri, răni, eczeme și uscarea pielii.

 

 

 

See Also

3 abordări utile în rejuvenarea tenului

Tratamentele non-invazive de rejuvenare facială au rolul de a aduce trăsăturile faciale în forma lor inițială, întinerită. Radiofrecvența, ultrasunetele și mezoterapia cu dermapen ajută în stimularea producției de elastină și colagen.

 

3 remedii eficiente pentru un ten uscat / gras

Este posibil ca din cauza unor produse nepotrivite, pielea  ajungă uscată în profunzime. Acest tip de ten are nevoie de o altă abordare, prin eliminarea produselor ce usucă tenul in mod excesiv. Recomandările mele sunt demachierea cu un gel demachiant, tonifierea cu apă termală, echilibrarea cu cremă matifiantă și emulsie cu acid hialuronic.
Pentru tenul gras,  recomand legume și fructe prospete, mâncare cu puține grăsimi și cât mai puțin zahăr. O atenție deosebită trebuie acordată și hidratării. De asemenea, curățarea tenului cu apă sărată sau gomajul cu sare de mare o dată pe săptămână.

 

3 pasiuni ce îmi aduc satisfacţie personală în afară de domeniul în care activez

Îmi place să călătoresc, să beau o cafea bună și să citesc!

 

3 obiective setate pentru 2021

Îmi doresc să citesc mai mult, să mă specializez în terapiile anti-age și să ajung la Academia de Cosmetică din Madrid. 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top