Now Reading
Sahia Music & Doru Todoruț lansează POPSTAR: primul concept 360 ° de pregătire muzicală

Sahia Music & Doru Todoruț lansează POPSTAR: primul concept 360 ° de pregătire muzicală

Cursuri de canto, mișcare și prezență scenică, stil și media training, toate într-un concept unic în România, menit să creeze viitorul POPSTAR, un artist complet din toate punctele de vedere. Sahia Music & Doru Todoruț este proiectul lansat de Academia “Studiourile Buftea” și Studioul Sahia, dedicat copiilor și tinerilor pasionați de muzică și celor ce își doresc o carieră de succes.

 

Am pus la punct un concept 360 grade de pregătire și perfecționare a unui adevărat star. Prioritatea noastră numărul unu este aceea de a oferi cursanților un mediu de învățare plăcut, eficient, cât mai apropiat de rigorile și disciplina profesională pe care industria muzicală le cere în ziua de astăzi. Vrem să creăm muzicieni care nu trebuie doar să cânte, ci să acționeze, să danseze, să știe să se promoveze și să aibă încredere în calitățile lor, spune Doru Todorut, coordonatorul proiectului Sahia Music.

Pe lângă cursurile menite să îi pregătească pe copii pentru cerințele reale ale pieței, cursanții sunt ajutați să găsească stilul muzical care li se potrivește, astfel încât să înregistreze propriile piese și videoclipuri sub coordonarea trainerilor Doru Todorut de la Deepcentral, Victoria Răileanu, actrița cunoscută pentru rolul din serialul Vlad, și Ruxandra Stanciu, dansatoare și coregrafă –  coordonatorii secțiilor de canto, actorie și dans.

See Also

Cursurile Sahia Music & Doru Todorut se adresează copiilor cu vârste peste 5 ani, iar prețurile pachetelor de canto, dans și atitudine scenică pornesc de la 480 lei/lună. La finalul fiecărui ciclu de pregătire, care durează 1 an universitar, cursanții participă, în funcție de categoria de vârstă, fie la un spectacol cu public, organizat de academia noastră, fie la un concurs cu premii precum piesă nouă cu videoclip, realizat la Studiourile Buftea, burse în cadrul Academiei “Studiourile Buftea” și contract pe 1 an cu casă de discuri.

Cursurile se țin în clădirea Sahia, de pe bulevardul Aviatorilor nr. 106, în studiourile de sunet ale fostului Studio Cinematografic Sahia, modernizate și dotate cu tehnologie de ultima generație, adaptate vârstei cursanților. Mai multe detalii despre cursuri și înscriere, găsiți pe site-ul oficial Sahia Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top