Now Reading
KAROL G prezintă o colaborare explozivă pentru noul său single, “Location”, alături de Anuel AA și J Balvin

KAROL G prezintă o colaborare explozivă pentru noul său single, “Location”, alături de Anuel AA și J Balvin

Muzica lui Karol G lasă o amprentă de neegalat asupra culturii pop hispanice. Mesajele sale nu pledează doar pentru diversitate și incluziune, ci depășesc granițele fizice și barierele lingvistice, afirmându-și locul ca artista no. 1 în industria muzicală latino.
Astăzi, 12 februarie 2021, superstarul Karol G își invită fanii să sărbătorească noul ei single, “Location”, o colaborare cu două dintre cele mai proeminente figuri din muzica latină, Anuel AA și J Balvin.

Îmi place să le ofer fanilor o experiență unică cu fiecare lansare, atât muzical, cât și vizual. „LOCATION” este o melodie specială pentru mine, deoarece am reușit să colaborez cu artiști pe care îi admir și am reușit să fuzionăm influențele reggaeton / hip-hop / country într-o melodie și un videoclip uimitor, plin de vibrații, de energie și rodeo!!!”, declara KAROL G.

Cu versuri atât în limba engleză, cât și în spaniolă, Karol G își folosește muzica pentru a transmite un mesaj de sărbătoare și apreciere pentru fiecare dintre noi. Single-ul „LOCATION” a fost produs de renumitul producător Ovy On The Drums, și prezintă sound-uri noi, combinând ritmurile reggaetonului și hip-hop-ului cu influențe country. Videoclipul melodiei a fost regizat de Colin Tilley, care reușește să recreeze impecabil o petrecere incredibilă, plină de energie și o atmosferă în stil rodeo, amplasată într-un deșert.

 

See Also

„LOCATION” este prima colaborare a lui Karol G după lansarea hiturilor sale „Ay DiOs Mío!” și „Bichota” – cântece care au ajuns în topurile din întreaga lume. Recent, piesa „Bichota” a fost pe primul loc în „Top Global Songs and Videos” de pe YouTube, #1 în „Latin Airplay”, de la Billboard și #2 în „Global Top 200”, de la Spotify. Piesa a ajuns la peste 1,6 miliarde de ascultări pe platformele digitale și peste 540 de milioane de vizualizări la videoclipul său, în șase luni de la lansare. În plus, a primit certificarea de 8 ori discul de Platina de la RIAA.

Adunând peste 80 de milioane de followers pe rețelele de socializare, Karol G a cucerit lumea cu muzică ei, depășind 21,5 miliarde de stream-uri pe platformele digitale. În același mod, cântăreața se află în Top 50 cei mai ascultați artiști din lume, de la Spotify, cu peste 33,7 milioane de ascultători lunar, plasând-o printre cele mai influente artiste din lume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top