Now Reading
5 filme și seriale de vizionat în luna iubirii.

5 filme și seriale de vizionat în luna iubirii.

Cu siguranță sunt multe persoane entuziasmate când vine vorba de luna februarie, zisă și “luna iubirii”. De la cadouri, dulciuri și trandafiri roșii la cele mai siropoase filme pe Netflix, anul acesta am zis  vin cu o propunere de câteva filme și seriale tematice de care  ne bucurămatât pentru persoanele singlecât și pentru cei care au pe cineva alături.

  1. “Tuturor baietilor: A ta vesnic”

Prima recomandare si cel mai asteptat, este ultimul film din trilogia “To All the Boys I’ve Loved Before” care o are in prim-plan pe Lara Jean Covey (Lana Condor) a carei poveste de iubire cu Peter Kavinsky (Noah Centineo) a câștigat admirația publicului încă din primul film. Anul acesta, Lara, întoarsă dintr-o excursie din Coreea își face planuri pentru facultate alaturi de Peter. Însă, cum ne-au obișnuit până acum, se întamplă tot felul de peripeți ce le pun relația în pericol. Ce ziceți? Vor face față și vor reuși să rămână împreună?

  1. “Dragoste la pătrat”

Pe locul #1 în Top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix din Romănia, se află filmul “Dragoste la pătrat” care a debutat pe Netflix pe data de 11 februarie. Un jurnalist de cancan, cu o carieră promițătoare, este nevoit să își analizeze cu grija opțiunile, după ce se îndragostește de o tânără misterioasă care pare că duce o viață dublă.

  1. “Ziua îndrăgostiților”

Deși nu este atât de proaspăt lansat precum cele două de mai sus, “Ziua Îndrăgostiților” în regia lui Garry Marshal continuă  facă furori, având  subiect principal tocmai celebra zi de “14 februarie”. Acțiunea filmului se petrece în Los Angeles, unde mai multe cupluri se combină sau se despart, vorbind însăaceeași limbăcea a iubirii. Pentru mulțiaceastă zi reprezintă cadouri, iubire, flori și multe sentimente, însă dacă ai ghinionul de a te numără printre cei singuri…pentru ține această zi este  oricare altă.

See Also

  1. “La La Land”

Deși a apărut în 2016, acest film continuă an de an   surprindă prin frumusețea decorului și a poveștii pe care a fost construit. Mia (Emma Stone), o actrița aspirantă și Sebastian (Ryan Gosling), un muzician de jazz, se întâlnesc în Los Angeles-ul zilelor noastre și se zbat  atingă succesul, însă sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălat. Filmul, un musical fascinant plin de momente emoționante, surpinde călătoria lor. Ce ziceți? Vor reuși Sebastian și Mia  treacă cu bine peste obstacole și  atingă succesul?

  1. “Bridgerton”

Un serial original Netflix și inspirat de romanele Juliei Quinn, Bridgerton este o dramă americană situată în lumea competițională londoneză din epoca Regency, unde opt membri apropiați ai familiei Briderton caută dragostea și fericirea.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top