Now Reading
Alex Ștefănescu lansează “Cea mai sexy piesă

Alex Ștefănescu lansează “Cea mai sexy piesă

“Cum sună, cum arată și cum gândește Cea Mai Sexy Piesă? Te ține să te urci cu ea pe pereți, pe tavan, pe versuri și pe artificii? Te ține să vă încercați ca doi sălbatici sofisticați, într-un flirt cum nu s-a inventat încă?”

Alex Ștefănescu lansează “Cea mai sexy piesă”, un cântec despre sapiosexualitate si despre inteligență ca principală componentă, atunci când vine vorba despre atracția erotică dintre două persoane.

Piesei i se alătură un videoclip în care cei doi protagoniști se contopesc într-un dans sugestiv, care simbolizează amalgamul de sentimente și senzații, specifice începuturilor de relații.

Artistul spune despre “Cea mai sexy piesă” căe un flirt pe muzică. E construită ca un duel verbal intre un El și o Ea, inteligenți, puternici și conștienți de propria valoare. E genul de flirt intelectual, usor obraznic dar fin și cu mult umor. E fascinația de a întâlni pe cineva croit din același material ca tine, care îți poate ține piept, te poate surprinde și te poate încuia. Cine vrăjeste pe cine? Ce e „Sexy” cu adevărat la o persoană? Dar la un cântec? Cum se poate încheia o astfel de confruntare? Astea sunt temele pe care am vrut să le explorez în Cea Mai Sexy Piesă. În plus, am vrut să sune sexy rău de tot. Cred că a ieșit!”

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top