Now Reading
Cum să ai grijă de perechea ta de jeans preferată

Cum să ai grijă de perechea ta de jeans preferată

Cu siguranță ai deja în șifonier cel puțin o pereche de jeans iar dacă nu, poate este cazul să achiziționezi o pereche de jeans chiar de la No44Store. Totuși dacă ai deja câteva perechi de jeans, niciodată nu sunt de ajuns așa că nu strică să arunci o privire aici.

Denimul este o țesătură suficient de dură pentru a suporta destul multe situații. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că articolele de îmbrăcăminte din denim trebuie spălate și depozitate fără îngrijire. Am discutat cu fondatoarea No44Store, pentru a afla exact cum ar trebui să spălăm blugii – sau orice piesă din denim.

Cum se curăță / se spală:

  1. Spală blugii pe dinăuntru.
  2. Lasă-i să se usuce natural.

Sfat pentru profesioniști: dacă nu vă place textura șifonată care rezultă din uscarea cu aer cald a uscătorului de rufe, puneți denimul în uscător cu un prosop umed timp de 10 minute și alegeți un program de uscare a rufelor cu aer rece.

See Also

O alternativă conștientă față de mediu este pur și simplu să puneți denimul în congelator pentru o zi sau două. Acest lucru va ucide bacteriile și mirosurile și vă va menține blugii într-o formă mai bună.

Cum se depozitează în șifonier:

  1. Păstrați denimul într-un spațiu întunecat. Când este expus la lumina artificială sau la lumina soarelui, aceștia se pot oxida și devin galbeni. Vestea bună este însă că acel galben se va spăla imediat ce vă curățați blugii, permițându-le să revină la culoarea originală.
  2. Evitați să vă păstrați denimul negru sau super închis la culoare lângă denimul alb sau mai deschis.
What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top