Now Reading
EMAA lansează videoclipul Zburătorul, povestea unui drag neîmplinit și pierdut.

EMAA lansează videoclipul Zburătorul, povestea unui drag neîmplinit și pierdut.

  • Ziua în care EMAA a primit un set nou de aripi.

Pentru EMAA, muzica nu a fost niciodată un element străin în viața ei. Inspirându-se de la mama și bunicii ei și motivată de bucuria din ochii tuturor celor pentru care cântă, EMAA a transformat muzică într-un partener de viață pe termen lung. Îmi aduc aminte când am ascultat primul ei album, “Macii înfloresc iarna“, și mi-am promis că aștept ziua în care mai multe persoane se vor bucura de energia, creativitatea și ingeniozitatea de care EMAA dă dovadă în tot ceea ce face dar mai ales prin muzica ei.

Am cunoscut-o pe EMAA, aleatoriu, exact acum 2 ani, pe 18 februarie 2020, într-un club din București. Am povestit despre subiecte random și despre cât de dor ne era de Timișoara. Unul din subiectele despre care am discutat a fost muzica. Îmi aduc aminte felul în care îmi povestea despre pasiunea ei, despre cât de mult înseamnă muzica pentru ea și despre vise. Mi-am dat seamă ca între EMAA și muzică exista o iubire necondiționată.

Totul se întâmpla sub lumina roșie a încălzitorului de pe terasa clubului respectiv. Sub acel hoodie negru am simțit că se află un spirit liber și am încurajat-o să nu se oprească indiferent de obstacolele peste care avea să treacă. Multe persoane ajung la București pentru a face o carieră din muzică însă, puține sunt persoanele care reușesc și, din păcate, descurajarea nu lipsește să apară. Mă bucur extrem de mult că nu a fost cazul și pentru EMAA. A reușit să “treacă pentru orice obstacol fără să arate cât de mare a fost bruiajul de fapt”.

Foto: Fabian Tatomirescu

Să povestim despre noua piesă, Zburătorul! Piesa scrisă de EMAA, compusă de EMAA și Alexandru Turcu, a fost lansată o dată cu un videoclip realizat de către Monolit Studio în regia lui Răzvan Leucea. Pentru redarea melodiei cât mai aproape ca stare și concept de EMAA, Răzvan a realizat un clip cinematic în care o vedem pe EMAA alături de actorul Alexandru Chindriș. Chimia dintre ei este vizibilă pe tot parcursul videoclipului.

Zburătorul prezintă povestea unui drag neîmplinit și pierdut, a unui dor asumat pentru cineva care nu va mai veni niciodată înapoi. Atunci când din viața noastră dispar oameni, odată cu timpul, imaginea lor devine vagă, ca și când nu ar fi fost niciodată acolo. Piesa ridică întrebări care nu au putut și nu pot fi cu adevărat adresate celor care pleacă. Ele sunt aruncate în gol, iar răspunsurile par să nu mai vină. Zburătorul transmite o tristețe adâncă, dar liniștită și asumată, și reprezintă încheierea și acceptarea finalului în sine, a declarat EMAA.

See Also

Modul în care este spusă povestea ne arată nivelul de implicare pe care Emaa l-a avut asupra întregului proces de creație, de la concept și scenariu, pănă la post-producție și editarea clipului. Personalitatea complexă, dorința de a transpune în piese ceea ce simte și gândește este motivul pentru care EMAA este o artistă pe care vă recomand să o urmăriți.

Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, a scris liniile pentru coloanele sonore ale filmelor Hackerville și Tuff Money, ambele difuzate de HBO. Anul trecut, EMAA a intrând sub umbrela Global Records și a lansat piesele “Fun” și “Nebună” și a semnat și două colaborări importante, cu SICKOTOY, pentru piesa “Gasolina”, și cu The Motans, pentru piesa “Insula”.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top