Now Reading
L.L.A.M.A, prima minifigurină LEGO care semnează cu o casă de discuri, lansează un single alături de NE-YO și Carmen DeLeon

L.L.A.M.A, prima minifigurină LEGO care semnează cu o casă de discuri, lansează un single alături de NE-YO și Carmen DeLeon

Casa de discuri Astralwerks, subsidiară Universal Music Group și Grupul LEGO și-au unit forțele pentru a introduce cel mai nou star lumii întregi: L.L.A.M.A. Acesta debutează cu single-ul molipsitor “Shake” în colaborare cu NE-YO, câștigător a trei premii  GRAMMY® și Carmen DeLeon, care a lansat recent hit-ul „Juegas”. “Shake” este disponibil în aplicația LEGO VIDIYO și pe platformele digitale. Grupul LEGO a făcut aluzie la acest single marți, când au apărut primele știri cu privire la semnarea legendară a L.L.A.M.A cu casa de discuri.

 

Videoclipul oficial “Shake”, lansat astăzi, îi prezintă pe L.L.A.M.A, NE-YO și Carmen DeLeon împreună. Will Kindrick (Ice Cube, Brian Wilson, She&Him) a regizat videoclipul, care poate fi vizionat aici.

 

 

L.L.A.M.A este primul artist care lansează o melodie prin intermediul VIDIYO, o experiență interactivă și inovatoare de creare de conținut video, creată să încurajeze și să amplifice creativitatea și pasiunea pentru muzică a copiilor. LEGO VIDIYO reprezintă un mod de joacă cu totul nou, care încurajează visurile mărețe ale celor mici, ajutându-i să regizeze, să producă, să joace în propriile videoclipuri și mai apoi să le distribuie într-un mod sigur, folosind melodii din întreaga lume ale artiștilor unici din topurile UMG. Pe lângă crearea și distribuirea propriilor experiențe AR alături de L.L.A.M.A, micii fani din întreaga lume îl vor găsi pe L.L.A.M.A și sub forma unei minifigurine, în setul DJ Llama Beatbox.

 

Piesa “Shake” a fost produsă de David Stewart, compozitorul de succes din spatele hit-urilor BTS, și scrisă în colaborare cu Ryan Tedder, artist și compozitor premiat cu GRAMMY.

 

L-am întâlnit pe Ryan la o petrecere. A fost singurul care a putut să țină pasul cu mine pe ringul de dans,” își amintește L.L.A.M.A. „Câteva zile mai târziu a venit in vizită și ne-am înțeles din prima. Până la apus, “Shake” era gata și era extraordinară. E distractivă. E dinamică. Te face să vrei să te miști.”

 

See Also

L.L.A.M.A e un artist de care avem nevoie în acest moment. Mă bucur să pot contribui în a le oferi oamenilor muzică antrenantă și pozitivă în această perioadă care s-a dovedit a fi extrem de grea pentru mulți dintre noi,” a declarat NE-YO.

 

Am fost atât de fericită când am fost contactată pentru a colabora cu NE-YO și L.L.A.M.A pentru piesa ‘Shake’. Viața mea se învârte în jurul creativității și a visurilor mărețe iar această colaborare alături de Grupul LEGO e un vis împlinit. Sper ca această melodie și videoclipul distractiv pe care l-am filmat să îi inspire pe copii să își urmeze mereu visurile și să gândească liber, neconvențional”, a adăugat Carmen DeLeon.

 

L.L.A.M.A, al cărui nume este un acronim pentru Love, Laughter And Music Always, este un cetățean global. Originar din regiunea andină din America de Sud, s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urma visul de a produce muzică și de a face oamenii fericiți. La semnarea cu Astralwerks acesta a menționat: „Este incredibil să fiu reprezentat de o casă de discuri legendară. Sunt mereu inspirat de artiștii din portofoliu. Dacă pot să fac măcar o persoană fericită, atunci mi-am îndeplinit scopul. Lumea are nevoie de un imbold, iar eu sunt pregătit să contribui.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top