Now Reading
Shopping tips: Cum să alegi perechea perfectă de blugi

Shopping tips: Cum să alegi perechea perfectă de blugi

Există un anumit tip de bucurie care vine din găsirea perechii perfecte de blugi (mai ales atunci când se potrivesc preferințelor noastre). Denimul spune o poveste și este ușor să visezi cu ochii deschiși, cu blugii tăi de la No44 Store adecvați ocaziei perfecte.

Dacă ești nouă în materie de îmbrăcăminte online și ești intimidată de gândul de a căuta printre rafturile virtuale ale magazinelor, îți oferim câteva îndrumări. Urmează sfaturile noastre de mai jos și vei fi pe drumul cel bun spre găsirea noii perechi preferate de jeans.

1. Trebuie să ști ce cauți.

Înainte de a te îndrepta către magazinele online sau fizice, trebuie să ai o idee despre ceea ce cauți. Indiferent dacă este vorba de blugi de culoare deschisă precum cei de aici sau închisă, blugi drepți sau evazați. În acest fel, vei petrece mai puțin timp scanând rafturile.

No44Store

2. Care este mărimea mea?
Este vorba despre încercări și erori. Poți proba zece perechi înainte de a găsi una care să ți se potrivească, dar asta face parte din distracție. Dar dacă nu ai timp sau vrei să mergi la sigur, atunci trebuie să știi că multe branduri își dimensionează blugii în funcție de măsurătorile taliei. Folosind un centimetru, măsoară-ți taliei și rotunjește în sus sau jos rezultatul, la un număr întreg. Dacă talia ta are 71cm, rotunjim la 70cm. Simplu. Fiecare magazin online are un tabel care să te ajute să identifici măsurătorile și să alegi corect. Nu uita: cel mai greu de modificat la o pereche de blugi este talia, așa că nu fă compromisuri cu privire la potrivirea ei.

3. Silueta

See Also

Vrei să îți minimizezi șoldurile sau să creezi iluzia picioarelor mai lungi? Alegeți culori închise sau blugi care aproape ating podeaua. Până nu încerci mai multe variante de blugi, nu știi niciodată ceea ce te avantajează. O pereche de jeans care nu are un aspect atrăgător ar putea fi extrem de incomodă pentru corpul tău.

4. Brandul perfect.

Nu îți complica viața încercând sute de branduri diferite. Găstește 3-4 branduri care simți că îți pun în valoare cel mai bine corpul și te fac să te simți încrezătoare. Trebuie să ai răbdare însă, îți promitem că este un proces care merită efortul și timpul tău. Înceacă să găsești perechea perfectă de jeans la No44Store. Cine știe, poate devine unul dintre brandurile tale preferate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top