Now Reading
Filme clasice recomandate pasionaților de denim

Filme clasice recomandate pasionaților de denim

Știm că  toată lumea este forțată să stea în casă dar, acum este momentul perfect pentru a viziona (sau, cel mai probabil, a revedea) câteva filme clasice. Pentru iubitorii colecțiilor de la No 44 Store, acest lucru ar putea servi și ca o doză de inspirație pentru ținutele din denim, având în vedere că mulți aleg haine sport confortabile  în timp ce se relaxează prin casă.

The outsiders

Situat spațial în Oklahoma din anii 1960, „The Outsiders” urmărește viața unei bande de adolescenți care se ceartă cu un grup rival, rezultând o tragedie – și replica bine cunoscută „Stay gold, Ponyboy”. Filmul este plin de ținute clasice din denim, inclusiv veste decupate, jachete din denim cu guler și multe tipuri de blugi.

The Sandlot

Situat temporal, de asemenea, în anii 1960, „The Sandlot” este o poveste clasică cu copii, despre un grup de băieți tineri, care formează o legătură durabilă într-o vară, în timp ce joacă baseball. Urmăriți filmul pentru a intra în nostalgia copilăriei și lăsați-vă inspirați de salopetele din denim și blugii cu manșetă afișați în majoritatea cadrelor.

Brokeback Mountain

„Brokeback Mountain” prezintă dragostea secretă dintre doi cowboy din America rurală. Amplasat în cea mai mare parte pe terenurile agricole, o mare parte din garderobă se învârte în jurul modei denim de patrimoniu stil cowboy: cămăși din denim și blugi purtați, cizme de lucru și pălării de cowboy.

Thelma și Louise

Pentru femeile rebele, recomandăm „Thelma și Louise”. Lăsați puternicul duo feminin să vă inspire pentru a revedea cele mai iconice piese din denim de la începutul anilor ’90. Filmul documentează două infractoare și călătoria lor prin sud-vest iar garderoba lor constă în cea mai mare parte din blugi înalți, de culoare deschisă și bluze decupate.

Grease

See Also

Cu  acțiune ce se petrece la sfârșitul anilor ’50, „Grease” creionează profilul a  doi liceeni îndrăgostiți – îmbrăcați în denim. Cu bărbații purtând blugi și tricou în aproape fiecare fotografie, acest film este o alegere perfectă pentru cei care iubesc denimul și filmele clasice unice.

Once upon a time … in Hollywood

„Once Upon a Time … in Hollywood” spune povestea unui actor și a dublurii sale în căutarea faimei. Amplasat în Los Angeles la sfârșitul anilor ’60, filmul prezintă o garderobă plină de stiluri de bază ale deceniului, inclusiv jacheta vintage din denim Wrangler pe care iubitorii de denim o pot aprecia în mod special.

Drive

Ryan Gosling joacă în „Drive”, un film care documentează viața unui cascador de la Hollywood care se dublează și ca șofer  – în toate scenele purtând ținute din denim. Pe tot parcursul filmului, personajul lui Gosling este prezentat purtând o jachetă  Levi’s de camionagiu de culoare închisă.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top