Now Reading
Cele 3 perechi de blugi pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină

Cele 3 perechi de blugi pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină

Viața este suficient de complicată, așa că ar trebui să ne bucure orice lucru care păstrează moda simplă, dar elegantă. Vrei sa îți spun o modalitate foarte ușoară prin care poți să atingi acest obiectiv? O garderobă cu câteva articole vestimentare din denim, începând cu aceste trei stiluri pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în propriul șifonier.

Jeans Fit negri până la gleznă – Croppedfit Jean

Acești blugi se potrivesc peste tot: de la un muzeu până la o noapte cu fetele. Sunt prieteni cu fiecare pereche de pantofi din dulapul tău, inclusiv cu stiletto înalt și adidași Converse foarte iubiți, așa că arată bine cu orice. Fii un adevărat Rock’n’Rolla!

NO44 – CROPPEDFIT JEAN – Cumpără aici

Blugi Boyfriend – Boyfriend Jean

Această pereche de jeans este atât de confortabilă încât pantalonii de trening nu mai sunt alegerea principală atunci când îți dorești confort. La un Bloody Mary, la brunch-ul de duminică sau într-o vineri seară sunt alegerea perfectă! Tot ceea ce îți mai trebuie este o geantă de mână și un toc înalt. Combinația perfecta pentru a arăta grozav, sexy, în acest look inspirat de la bărbați dar, feminin.

NO44 – BOYFRIEND JEAN – Cumpără online

Talie înaltă – Mother Jean

See Also

Un stil vintage inspirat din anii ’80, dar mereu la modă și în trend. Mereu confortabil, acest stil este unul de lungă durată care vă va asigura un look retro cool și sexy.

NO44 – MOTHER JEAN – Cumpără online

Tu câte perechi de jeans ai în șifonier? Ce altceva ai mai adăuga pe listă?

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top