Now Reading
Dungile – Must have în 2021

Dungile – Must have în 2021

Printurile care sunt la modă în acest an sunt de diferite tipuri. Printre ele se numără și dungile. Dungile sunt vechia tendință reinterpretată în acest sezon, care devine una din piesele statement. Sunt foarte versatile și pot fii purtate pe aproape orice fel de piesă vestimentară, pornind de la rochii, ajungând la jeans, la pulovere, la accesorii, și lista poate continua. Pot să fie realizate în culorile tipice ale anului, adică alb și negru, dar asocierea poate să fie și prin prisma altor culori mai deosebite, ca de exemplu roșu cu negru, alb cu galben sau albastru deschis cu alb.

Combinate corect, pot crea un look relaxat, actual și foarte cool. Dacă dorim să creăm un efect de alungire și slăbire, se recomandă folosirea dungilor verticale, deoarece acestea dau efectul iluzoriu de subțiere și înălțare a siluetei. În schimb, cele orizontale conferă volum și sunt potrivite pentru femeile care vor un efect de mărire, mai ales în zona bustului. Aceste gen de imprimeu nu este potrivit pentru femeile cu câteva kilograme în plus, deoarece nu este adecvat siluetelor lor.

Cele mai cool combinați pe care le putem face sunt acelea unde piesa cu imprimeul în dungi este alăturată de una monocromatică, în așa fel încât ținuta să nu fie prea încărcată.

Selena Gomez

Personal, am încercat aceste combinați și mi se par unele foarte reușite și fresh. Am optat pentru o pereche de pantaloni de piele, alcătuită de un tricou basic negru și o cămașă cu dungi verticale albe și albastru deschis, foarte oversized. Sincer, chiar m-am simțit bine în acest outfit și cu siguranță voi mai opta pentru aceste gen de ținută.

See Also

Consider că dungile sunt must-have-ul anului și că trebuie să le adăugăm în ținutele noastre de zi cu zi, deoarece vrem, nu vrem, acestea chiar atrag atenția și sunt foarte actuale, cool și fresh.

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top