Now Reading
Genți oversized – Da sau Nu?

Genți oversized – Da sau Nu?

Mici, mari, rotunde, pătrate, colorate sau nu, gențile sunt accesoriile care ne pot completa o ținută în așa fel încât să ne scoată din anonimat. Contează foarte mult modul cum reușim să le combinăm cu restul ținutei, felul cum le punem în evidență. Consider că o geantă mișto poate să atragă atenția, chiar dacă ținuta nu este una printre cele mai reușite.

Contează foarte mult pentru combinarea perfectă a genții, locația unde mergem și faptul că trebuie să ne simțim confortabil și bine cu geanta pe care o purtăm. Una dintre cele mai practice tipuri de geantă care există, sunt cele oversized, care au prins avânt în ultima perioadă și sunt foarte versatile, deoarece pot fii purtate atât într-un cadru mai office, cât și la o ieșire în oraș cu prieteni. Este vorba despre genți foarte practice, care ne ajută să purtăm cu noi toate lucrurile de care avem nevoie, pentru că sunt foarte spațioase și ne permit acest lucru. O să prezint câteva tipuri diferite de modele de genți oversized care sunt foarte la modă anul acesta.

Hermes – Gorunway.com

Gențile oversized din piele sunt pe val anul acesta. Acest materiale este un „must” al momentului, fiind potrivit pentru diferite contexte și diferite situați. Cu siguranță o geantă de genul te va scoate din anonimat.

Gentile de umăr oversized sunt și ele o piesă de rezistență, deoarece și acestea sunt foarte potrivite pentru diferite momente ale zilei și au revenit la modă, fiind că sunt foarte practice, dar și cool în același timp.

See Also

Gențile tip plic oversized sunt o adevărată nebunie, care au creat o adevărată vâlvă în rândul femeilor, deoarece sunt foarte chic, dar în același timp foarte elegante și versatile.

Alyx – Gorunway.com

Tu ce crezi? Care este tipul tău preferat de geantă? Care este YES și care NO? Îți plac aceste tipuri de genți?

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top