Now Reading
Daddy Yankee lansează single-ul “Problema”

Daddy Yankee lansează single-ul “Problema”

După ce a anticipat pe tot parcursul săptămânii noul proiect, superstarul global și iconul Reggaeton-ului, Daddy Yankee dezvăluie astăzi, 26 februarie, noul său single și videoclip „PROBLEMA”.

Încă o dată, Daddy Yankee oferă publicului o piesă reggaeton, cu un ritm ferm și un refren memorabil, în timp ce videoclipul continuă o tradiție cu imagini mai mari decât Daddy Yankee, cu o trupă în sincron, mișcări de dans spectaculoase, modă și acțiune non-stop.

 

Săptămâna trecută, Daddy a participat la premiile Lo Nuestro, unde și-a unit forțele cu Marc Anthony pentru un performance incendiar al piesei „De Vuelta Pă’ La Vuelta ”.

 

Daddy Yankee este recunoscut la nivel mondial pentru că a condus și a ridicat reggaetonul ca un fenomen cultural și muzical, care a alimentat o explozie de popularitate pentru muzică latină din întreaga lume. Cu o carieră care transcende limba, geografia și demografia, Daddy Yankee este unul dintre cei mai populari și urmăriți artiști din lume, cu peste 60 de milioane de followers pe rețelele de socializare și peste 7 miliarde de vizionari, în ultimele 12 luni, doar pe YouTube, unde ocupă un loc printre primii 20 de artiști. În plus, a vândut peste 17 milioane de albume, a avut 50 de melodii de succes în topurile Billboard și este singurul artist latin cu patru melodii în limba spaniolă care a ajuns în Top 20 al Billboard Hoț 100.

See Also

Daddy Yankee rămâne unul dintre cele mai cunoscute și influente nume din zona urbană latino. A fost numit unul dintre cei mai influenți hispanici din lume, atât de CNN, cât și de revista Time. A vândut peste 17 milioane de albume și are peste 60 de milioane de fani combinați pe rețelele sale sociale. Daddy Yankee este considerat regele reggaetonului și unul dintre fondatorii mișcării la nivel internațional. În 2018, single-ul său „Dura” a fost al doilea cel mai vizionat videoclip al anului, iar în 2019, „Con Calmă” a devenit „Cel mai vizionat” videoclip la nivel mondial, pe YouTube. De asemenea, Daddy a fost numit Top Latin Artist din 2017, de către revista Billboard.

Opera filantropică a lui Yankee prin „Daddy’s House” a fost recunoscută de Billboard cu premiul Spirit of Hope. Printre numeroasele sale realizări, Yankee a primit, de asemenea, peste 100 de premii, inclusiv Latin Music Billboard Awards, Latin GRAMMYs, American Music Awards, Latin American Music Awards, printre altele. În 2014, Daddy Yankee a fost, de asemenea, onorat cu ASCAP „Voice of Music Award”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top