Acum citește
J Balvin lansează single-ul “Ma’G”, prima piesă de pe noul album.

J Balvin lansează single-ul “Ma’G”, prima piesă de pe noul album.

J Balvin se pregătește de lansarea celui de al cincilea său album și o face prin lansarea noului său single “Ma’G”. Single a fost lansat pe toate platformele online alături de videoclip.

În ceea ce privește albumul, J Balvin a confirmat pentru Rolling Stone „că este aproape terminat” și că urmează sa fie lansat „în curând”. „Este complet diferit de Colores, al cărui concept a fost audio-vizual inspirat de culori și semnificațiile lor diferite”.

Noul album este despre mine”, a declarant J Balvin pentru Rolling Stone. “Este pentru prima dată când voi vorbi despre lucruri personale. Nu am mai făcut asta până acum.” Chiar dacă proiectul este extrem de personal, el spune că încă face ceea ce iubește. “Chiar încerc să evoluez pe toate planurile personale cu acest nou album. Ceea mai mare concurentă este cu tine. Este vorba despre încercarea de a deveni din ce în ce mai bun și de a fi neînfricat în legătura cu asta.

Un exemplu este piesa “Ma’G” prin care a ales să se focuseze asupra “subiecte despre identitate, origini și recunoștință” și să reflecte “călătoria mea de pe străzile din Barrio Castilla din Columbia către celebritate si idol în muzica pop”. Decizia de a lansa piesa împreună cu Álvarez, celebritate mexicană și #1 mondial la box, reprezintă “solidaritatea și forța globală a muzicii latino”.

 

Vezi și

 

 

Care este reacția ta?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus