Acum citește
Versatilitatea paltoanelor din imitație de blană de miel

Versatilitatea paltoanelor din imitație de blană de miel

Când mergem pe stradă sau când intrăm într-o încăpere, primul lucru care ne atrage atenția la cineva este geaca pe care o poartă. Din această cauză, se pune mare accent pe piesa vestimentară care ne ține de cald. Când vine vorba de tendințe, una foarte în vogă este ceea a paltonului din imitație de blană de miel, care ne ține de cald în zilele friguroase, dar are și funcția de a ne completa ținuta într-un mod armonios.

 

Lungi, scurte, colorate, monocromatice, există o varietate diversificată de paltoane din imitație din blană de miel. Este o piesă statement, care a prins mare amploare în ultimul an și care este încă la mare căutare. Ce-i drept, arată foarte cool și fresh și se adaptează oricărui tip de ținută, fie ea classy sau sport. Versatilitatea acestei piese vestimentare este dată și de faptul că în comerț există o varietate de modele, care nu se pretează doar la paltonul din blană sintetică de miel clasic, lung și negru. Au apărut din ce în ce mai multe tipologii și exemplare, care mai de care mai aparte și mai unice.

Pornind de la modelele clasice, ajungem la modele mai excentrice și foarte captivante din punct de vedere vizual. Prin această clasificare, aș vrea să demonstrez versatilitatea paltonului și adaptabilitatea sa din punct de vedere stilistic, pentru că da, este o piesă vestimentară foarte trendy și cool.

Modelul clasic must-have este cel lung, negru, care poate fi purtat atât cu ținute mai sofisticate, cât și cu ținute mai sport, deoarece nu este un produs foarte greu de combinat. Este foarte ușor de accesorizat și ne facem remarcate prin simplitatea sa. Negrul este culoarea clasică, ce poate fi purtată cu orice altă culoare, chiar dacă ținuta „all black” este foarte la modă.

Acest palton îl puteți găși la Pull&Bear. 

Un alt model must-have este cel bej, deoarece tonurile nude sunt, din nou, la mare căutare sezonul acesta. Este o culoare caldă, care ne completează frumos ținuta și ne ține de cald, deci are funcție dublă. Se poate găsi în varianta scurtă sau lungă.

Acest palton îl puteți găsi la Zara.

Modelele scurte se pretează foarte mult la perioada de primăvară-toamnă. Sunt jachete sau paltoane elegante, dar, sunt foarte versatile și pot completa chiar și un look sport. Deci imitația de blană de miel poate fi purtată tot anul, deoarece piesele vestimentare sunt adaptate în funcție de sezon, dar nu își pierd din farmec.

Acest articol vestimentar îl puteți găsi la Mango.

Mai există și paltoanele din blană de miel oversized, care sunt foarte în trend în ultima perioadă. Sunt foarte comode și se pretează la mai multe tipuri de ținută. Sunt foarte cool și, purtate cu o ținută corespunzătoare, ne pot scoate din anonimat.

Acest palton îl puteți găsi la Zara.

O altă abordare pe care marii retaileri din fashion au propus-o, este aceea a paltoanelor foarte colorate, pornind de la nuanțe de muștar, ajungând la nuanțe de albastru, verde, violet, caramel, turcoaz. Aceste paltoane sunt pentru femeile care vor un pic de excentricitate în ținuta lor. Sunt foarte interesante, doar că trebuie să avem grijă cu ce le combinăm.

Vezi și

Acest articol vestimentar foarte cool îl găsiți în magazinul Bershka.

Finalmente, dar nu cel din urmă, este paltonul din imitație de blană de miel alcătuit din printuri alb-negru. Este foarte în trend, deoarece aceste două culori sunt la foarte mare căutare anul acesta.

Acest palton îl puteși găsi la Stradivarius.

Voi ce părere aveți despre paltoanele din blană sintetică de miel?

Ar trebui să preferăm blana sintetică, față de cea naturală, deoarece nu este drept să sacrificăm niște animale pentru simpla noastă plăcere și nu avem dreptul să facem asta. Orice suflet merită o șansă și, chiar dacă noi ne credem „superiori” față de ele, nu este așa. Nu avem putere asupra unui animal, nici dreptul să le luăm blana pentru beneficiul nostru, când există alte soluții.

Deci, paltoanele din blană sintetică de miel, da sau ba?

Care este reacția ta?
Excited
3
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus