Now Reading
Decorațiuni moderne pentru un interior modern

Decorațiuni moderne pentru un interior modern

Cu siguranță, mulți dintre noi ne-am confruntat măcar o dată cu problema amenajării interioare. Dacă până acum ceva timpdecorațiunile erau opționale și nu le acordam destul de multă importanțăîn ziua de azi, lucrurile cu siguranță s-au schimbat. Fie  ne dorim o locuință spațioasă și aerisită sau una strălucitoare și luxoasă, acestea sunt cele mai accesibile obiecte prin care ne putem transforma casa.

Însă cum ne dăm seama de ce avem nevoie și cum aflăm care sunt noile tendințe?  În continuare  vom oferi câteva idei de decorațiuni interioare care, cu siguranță,  vă vor scoate locuința din anonimat.

1. Prelungitoarele

fim sinceri, cele mai inestetice obiecte sunt prelungitoarele și nu iubim deloc acel moment când strică tot decorul din cameră. De multe ori încercăm  le ascundem, însă ce facem când chiar nu avem cum? Soluția este simplă, le transformăm în obiecte de decor!

 

Este imposibil  nu fi văzut măcar o dată, pe Instagram sau în reclame, prelungitoarele în formă de cub. Practice și minimaliste în  același timp, ele îți transformă complet aspectul camerei. Noi ți le ți recomandăm pe cele din Cărturești. Cele trei prize si două porturi USB, garantăm  îți vor face munca mai ușoară.

2. Vazele

Și nu orice vaze, ci vazele Venus! Știm cu toții cât de căutate sunt aceste vaze, și pe bună dreptate. Oferă un plus de rafinament locuinței, dar și un aspect fantezist în același timp. Dar ce ați zice dacă nu ne-am limita doar la simpla vaza albă pe care o cunoaștem deja? La Floraria Venus am descoperit cele mai  mai frumoase modele și suntem siguri  veți fi încântați  le vedeți.

3. Tabureț

Ce mod mai bun de a ne bea cafeaua, în timp ce citim o revistă pe cei mai eleganți tabureți, există? Chiar și ca elemente decorative lângă o măsuță de cafea, tabureții  vor transforma instant locuința într-una modernă și stilată. Indiferent de ce formă, culoare sau material alegeți, aceștia nu trebuie sa lipsească din camera de zi. Puteți găși câteva modele interesante pe Vivre, TheHome sau Mobexpert.

See Also

4. Ledurile decorative

Dintotdeauna ne-a plăcut lumina pentru  este un element pozitiv, care ne binedispune și ne oferă speranță. Dar ce facem în zilele mohorâte de iarnă în care nu o vedem? V-ați gândit vreodată cum ar fi  vă umpleți casa de luminăȘi nu, nu  refer la becurile aprinse in toa casa, ci la luminițele subtile pe care le puteți pune oriunde. Fie  vreți  aveți ornamente luminate în vază sau doriți pe noptieră o lumină ambientală, acum puteți transforma aceste dorințe în ceva modern. Varietatea în care găsim ledurile astăzi, este foarte mareînsă noi vă putem ajuta  alegeți mai ușor de pe Astoreo, Decorino sau Mathaus.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top