Now Reading
Justin Bieber lansează single-ul “Hold On”

Justin Bieber lansează single-ul “Hold On”

Justin Bieber se pregătește de lansarea albumului “Justice”, de pe care ne-a prezentat astăzi, 5 martie, single-ul “Hold On“.

Single-ul “Hold On” va fi inclus pe cel de-al șaselea album al artistului, “Justice”, alături de melodii precum “Holy” (feat. Chance The Rapper), “Lonely” cu Benny Blanco sau “Anyone”.

În videoclipul regizat de Colin Tilley, Bieber și actrița Christine Ko înfățișează un cuplu care are nevoie de bani pentru un tratament de cancer, pentru a salva viața lui Ko. Într-un act de compasiune și disperare, Bieber pulverizează cu un pistol de jucărie și jefuiește o bancă, ceea ce duce la o urmărire a poliției, plină de suspans, în timp ce încearcă să scape cu motocicleta.

See Also

Luna trecută, concertul live stream de Ziua Îndrăgostiților cu Justin Bieber a devenit cel mai vizionat live al unui artist din istoria TikTok. Performance-ul a adunat peste patru milioane de vizionari unice.
Justin Bieber este cel mai ascultat artist pe Spotify, cu 63 de milioane de ascultători lunar. Cifre impresionante are și pe Instagram (165 milioane urmăritori) sau YouTube (61,2 milioane de abonați) – fiind primul şi singurul artist care depășește acest număr de abonați. Până în prezent, Justin a depășit 68 miliarde de stream-uri și a vândut peste 68 milioane de unități.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top