Acum citește
Maroon 5 lansează piesa “Beautiful Mistakes” în colaborare cu Megan Thee Stallion

Maroon 5 lansează piesa “Beautiful Mistakes” în colaborare cu Megan Thee Stallion

Maroon 5 colaboreaza cu Megan Thee Stallion pentru noul lor single „Beautiful Mistakes„. Piesa este produsă de Andrew Goldstein și Blackbear.

Într-un interviu cu Zane Lowe de la Apple Music, Adam Levine a spus că a fost foarte distractiv să colaborez cu Megan Thee Stallion, remarcând că „glumea tot timpul” în timp ce filma videoclipul pentru piesă.

“Este atât de talentată. Este un superstar! Face parte din toate clasele și tocmai din acest motiv ne-am distrat foarte tare filmând videoclipul”, a spus Adam Levine.

Maroon 5 a anunțat colaborarea pe Twitter săptămâna trecută, spunând că sunt „încântați” să lucreze cu Megan, care este nominalizat la patru premii Grammy anul acesta, inclusiv cel mai bun artist nou.

Vezi și

De când și-a lansat albumul de studio Good News, toamna trecută, Meg a colaborat cu Ariana Grande pe piesa „34 + 35 (Remix)” și cu Bobby Sessions pentru „I’m a King”.  De ziua ei, ea a lansat „Southside Forever Freestyle”.

Cel mai recent album Maroon 5 a fost Red Pill Blues lansat în 2017. Discul plin de colaborări a inclus artiști precum SZA, Kendrick Lamar, Future, A$AP Rocky și mulți alți.

Care este reacția ta?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus