Now Reading
The Super 4: Concert live stream pe 23 aprilie 2021!

The Super 4: Concert live stream pe 23 aprilie 2021!

Cel mai așteptat concert al lunii aprilie 2021 din România și nu numai va avea loc pe data de 23 aprilie și va fi transmis în sistem live streaming în întreaga lume, de la ora 20:00 (ora României), direct de pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești (România).

Pe băieții de la “The Super 4” i-ați admirat și îndrăgit o dată cu momentele lor unice la X Factor România 2020.

Ei revin într-un concert unic, plin de surprize muzicale și momente emoționante, avându-l ca invitat pe binecunoscutul artist Cezar Ouatu.

Cumpără bilet

SabbaAurelio Fierro Jr.Greg Rega și Francesco Boccia sunt 4 dintre cele mai emoționante si spectaculoase voci din Italia ce se reunesc într-un proiect muzical unic, dedicat muzicii italiene și internaționale.

See Also

4 voci, 4 stiluri, 4 caractere, 4 biografii complet diferite se îmbină magic, având tot timpul o abordare nouă și modernă a repertoriului muzical.

4 artiști de un înalt nivel muzical și profesional (Aurelio Fierro Jr. fiind 6 ani la rând protagonist în distribuția marelui musical Notre Dame de Paris, Greg Rega câștigătorul talent show-ului “All Together Now” din Italia, Sabba câștigătorul “The Winner Is” difuzat pe Canale 5 Italia și Francesco Boccia, laureat al premiului III Sanremo 2001 și câștigător al festivalului Sanremo în calitate de compozitor cu hit-ul “Grande Amore”- “Il Volo”) propun publicului o nouă abordare muzicală, obiectivul lor fiind acela de a transmite emoție prin intermediul noilor aranjamente muzicale ale binecunoscutului repertoriu italian și internațional din trecut până în prezent. Interpretarea și îmbinarea vocilor lor este inegalabilă oferind publicului emoții de neuitat!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top