Now Reading
Miley Cyrus a lansat videoclipul pentru “Angels like you”

Miley Cyrus a lansat videoclipul pentru “Angels like you”

Miley Cyrus a început cu stil noua sa perioadă Columbia Records, astăzi, cu videoclipul performance-ului live pentru balada „Angels like you” extras de pe albumul Plastic Hearts. Clipul – pe care cântăreața l-a co-regizat alături de Alana O’Herlihy – o prezintă pe Cyrus îmbrăcată în outfitul pentru Super Bowl Games din acest an.

Scenele cu Cyrus tolănită pe un câmp  și expunându-și vulnerabilitatea în fața mulțimii au fost filmate pe 7 februarie, când Miley a cântat în primul spectacol live de la începutul pandemiei în martie, conform unui comunicat din Columbia. Videoclipul include fotografii cu publicul, care a fost alcătuit din lucrători medicali complet vaccinați, purtând mască și alți lucrători din prima linie, și se încheie cu un mesaj video special al cântăreței.

„Publicul de aici este format din persoane vaccinate, din domeniul sănătății care s-au luptat în mod neînfricat și  neobosit cu COVID-19”, citește nota scrisă de mână care apare la sfârșitul clipului. „Cu toții așteptăm cu nerăbdare să fim din nou împreună. Acest lucru se poate întâmpla mai devreme decât am fi crezut, pe măsură ce vaccinurile devin disponibile. Fiecare dintre noi poate ajuta la oprirea pandemiei prin vaccinare. Împreună putem aduce din nou experiența muzicii live. ”

 

 

See Also

În timpul concertului său de aproximativ 90 de minute înainte de Super Bowl Games- care a inclus apariții surpriză ale lui Billy Idol și Joan Jett – Cyrus a mulțumit în repetate rânduri asistenței medicale și lucrătorilor din prima linie din public și celor de acasă, pentru tot ceea ce au făcut în timpul pandemiei globale. „Toți avem un scop”, a spus ea la un moment dat. “Scopul meu este să cânt pe scenă … dar scopul meu nu poate fi atins niciodată fără tine – ești esențial.”

Cyrus a semnat recent un nou contract cu Columbia Records, după o serie de trei albume cu RCA Records; ambele case de producție sunt deținute de Sony Music. O sursă apropiată a declarat pentru Billboard că semnarea a venit după ce președintele / CEO-ul Columbia, Ron Perry, a curtat-o profesional pe Cyrus, care a lansat cu RCA, în noiembrie, al șaptelea album de studio, Plastic Hearts.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top