Now Reading
Destinaţii unice pentru luna de miere

Destinaţii unice pentru luna de miere

Pregătirile pentru nuntă sunt o parte încântătoare din tot procesul căsătoriei, dar de cele mai multe ori și cea mai stresantă. Luna de miere este primul moment în care tinerii căsătoriți se pot relaxa și, pentru mulți dintre ei, cea mai importantă vacanță a vieții lor. 

De obicei destinația aleasă se află pe bucketist-ul lor de o viață, o escapadă once-în-a-lifetime.

Suntem încă în timpul pandemiei, dar la orizont se zărește o speranță concentrată într-un vaccin,  și planurile pentru luna de miere revin încet, încet la viață. 

Așa că voi aminti câteva destinații unice pentru o lună de miere inedită. 

St Lucia

Farmecul de nedescris al insulei St Lucia îl vei descoperi dimineața la răsărit, în plimbări pe plajele pudrate ale stațiunilor izolate, de-a lungul lanțului muntos. De la piscine geotermale, hiking sau băi cu nămol, vizitarea Grădinilor Botanice, St Lucia este întruchiparea perfectă a unei luni de miere luxuriante în Caraibe.

 

Hawaii

O destinație care ar trebui să fie pe lista tuturor, nu doar pentru luna de miere, Hawaii este alegerea ideală pentru toate preferinţele. 

De la exploratul junglelor, excursii pe vulcan, hiking, relaxare pe țărmuri nesfârșite, Insulele Maui sau Lanai sunt ideale pentru o vacanță în doi. 

Pe lângă asta, aveți ocazia de a participa la ritualuri și dansuri de foc, hula, sau târguri tradiționale. Peisajul, cultura și diversitatea activităților, cu siguranță plasează Hawaii în topul destinațiilor pentru luna de miere.

Japonia

Sunt puține locuri mai romantice decât Japonia în timpul primăverii și sezonul cireșilor, când cascadele de petale își fac simțită prezența. Pentru o călătorie în timp, lumea templelor din Kyoto e o adevărată încântare spirituală și culturală iar pentru o experiență cu adevărat tradițională, neapărat o vizită la spa-uri naturale din munți, așa numitele onsen

Maldive

Nu puteam face o listă pentru luna de miere fără să amintim bijuteria Oceanului Indian, arhipelagul Maldivelor. Practic când te gândești la luna de miere, peisajul din Maldive îți vine instant în minte. Și pe bună dreptate. 

Lanțul insulelor izolate din Maldive sunt întruchiparea romantismului, serviciile de lux și cazările extravagante te fac să-ți dorești să nu mai părăsești niciodată bungalow-ul tău privat de pe apă.

 

România

See Also

Sursa: Tripadvisor

Zabola Estate 

Însă nu întotdeauna trebuie să zburăm 14 ore cu avionul să ajungem la o destinație de vis pentru luna de miere. Într-o zonă pitorească, la 6 km de Covasna, se află Zabola Estate – Transylvania. O pensiune găzduită de un domeniu privat de 500 de hectare, 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie, precum şi o saună. 

Zabola Estate are farmecul unui conac de poveste, iar timpul petrecut acolo îți va oferi cu siguranță aerul romantic și intimitatea de care ai nevoie în acele zile speciale. Pe lângă asta, proprietatea oferă pachete și activități speciale pentru cupluri, perfecte pentru a sărbători această ocazie. 

Sursa: Holiday Club, Revista Biz

Vila Uno – Pensiunea Atra Doftana 

La 5 minute de Pensiunea Atra Doftana, pe malul lacului Paltinu, ai ocazia să stai în inima naturii la vila Uno. Precum un vin bun care a căpătat valoare istorică, zona Doftana e încărcată cu cele mai frumoase zone etnografice din Valea Prahovei. 

O oază de liniște la malul lacului, într-o arhitectură inedită, vila îți oferă un răsfăț luxuriant în mijlocul naturii.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top