Now Reading
Articole esenţiale de călătorie

Articole esenţiale de călătorie

Se spune că anticiparea pentru o vacanță crează emoții și așteptări pozitive atât de mari, încât face legătură directă cu o stare de fericire, optimism și încredere de sine.

Binențeles, o parte esențială din această anticipare este bagajul. Unul dintre momentele preferate ale multora dintre noi.

Însă, am putea spune că în spatele împachetatului, se ascunde o adevărată artă. Obiectele care te însoțesc în vacanță, precum și felul în care sunt împachetate, pot să aducă un plus de satisfacție sau de frustrare odată ajunși la destinație.

Așadar, am decis să fac lista câtorva produse esențiale unui bagaj reușit precum și câteva sfaturi practice pentru împachetat.

Rucsac 

Outbreaker Backpack de la Tortuga

Deși nu exista rucsacul perfect, există rucsacul perfect pentru tine. O combinație între un bagaj de mână și un rucsac de munte, backpack-ul ideal pentru călătorie trebuie să aibă caracteristicile amândurora, iar cel de la Tortuga îndeplinesc cu brio condițiile.

Sursă: https://bit.ly/3cdffRk

Kit de călătorie 

Pentru zboruri care durează ore întregi sau escale lungi, nu există nimic mai plăcut decât să reușeșți să-ți recâştigi energia printr-un power nap și să ajungi la destinație odihnit.

Kit-ul Herschel e esențial pentru confortul unui somn odihnitor. Acesta conține: dopuri pentru urechi, mască de dormit,  pernă gonflabilă pentru gât, papuci.

https://bit.ly/2PEy4oP

 

Recipiente 

Sursa: https://bit.ly/38nXvBO

Pentru a putea transporta articole de toaletă sau lichide, vei avea nevoie de recipiente speciale pentru bagaj, cu dimensiuni care variază în funcție de tipul și destinația bagajului.

Aceste tuburi inteligente Travelon sunt perfecte pentru transportul de articole de toaletă, lichide și condimente în timp ce te deplasezi: https://bit.ly/30wM2eN

 

Încărcător portabil 

De la rezervări, bilete, hărți sau alte informații, toate le avem acum la îndemână pe telefonul mobil. Să nu mai vorbim de laptop, tabletă, aparat de fotografiat sau alte device-uri care ne însoțesc în călătorie. Tocmai din acest motiv, un încărcător portabil este nelipsit din bagajul oricărui călător și este esențial, în special în țările unde sunt multe căderi de curent, precum India, Nepal etc.

O alternativă sustenabilă on-the-go este încărcătorul portabil solar, care, practic, îți pune energia solară direct în mâini și îl poți lua cu tine ori de câte ori ești în aer liber.

Încărcător portabil solar : https://amzn.to/30vTM0o

Încărcător portabil: https://bit.ly/3qx4fn3

See Also

 

Mască pentru ochi

https://bit.ly/3etL4bh

Pentru călătoriile lungi și obositoare, cea mai rapidă formă de revitalizare o găsești în măștile pentru zona ochilor. Acestea conțin ingrediente precum Aloe Vera, Vitamina A și E, colagen de cactus, care îți vor oferi instant o senzație de prospețime și hidratare  https://bit.ly/3etL4bh

Sfaturi pentru împachetat

Regula 5, 4, 3, 2, 1 pentru o săptămână de vacanță

Aceasta presupune că te vei limita la maximum cinci seturi de șosete și lenjerie intimă, patru bluze, trei pantaloni, două perechi de pantofi și o pălărie. Bineînțeles, lista va fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor tale. Probabil vei avea nevoie și de un costum de baie, echipament de exerciții sau un sacou  și o rochie.

 

Tehnica Tetris

Folosește fiecare centimetru pătrat din bagaj. De exemplu, șosetele ar trebui să fie împachetate în interiorul încălțămintei, iar hainele le poți rula pentru a maximina spațiul și a preveni șifonarea lor.  Înfășoară  cu atenție fiecare articol de îmbrăcăminte în jurul unui nucleu central, cu lenjerie și tricouri în centru și articolele mari, croite, cum ar fi blazere și rochii, ca strat exterior.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top