Acum citește
„The One” – noul serial psihologic de pe Netflix despre găsirea sufletului pereche

„The One” – noul serial psihologic de pe Netflix despre găsirea sufletului pereche

Cea mai recentă serie originală Netflix explorează ramificațiile devastatoare ale progresului tehnologic necontrolat.

The One își imaginează un viitor posibil în care oamenii sunt capabili să-și identifice sufletul pereche perfect prin trimiterea unui eșantion simplu de păr, dar ceea ce pare a fi o descoperire incredibilă se transformă, în curând, într-un coșmar. Acțiunea are loc într-o lume în care un test ADN îți poate găsi partenerul perfect – singura persoană de care ai fi predispus genetic să te îndrăgostești pasional. Oricât de bună ar fi relația ta, care dintre noi poate spune sincer că nu ne-am gândit dacă există cineva mai bun?

Ideea este simplă, dar implicațiile sunt explozive. Nu ne vom mai gândi niciodată la dragoste și relații în același mod.

Seria se desfășoară în mare parte din perspectiva Rebeccăi, CEO și cofondator al MatchDNA, compania din spatele acestei noi metode revoluționare de întâlnire a sufletului pereche.

Și, întrucât oamenii de la MatchDNA atrag în curând atenția lui Kate, un detectiv direct și sceptic din cadrul Poliției Metropolitane, merită remarcat faptul că acesta nu este SF-ul tipic; mai degrabă, este un thriller … cu o întorsătură de situație.

Seria de ficțiune științifică The One este scrisă de Howard Overman, creatorul binecunoscutului serial britanic Misfits. The One este produs de compania de producție Overman, Urban Myth Films, în asociere cu Studio Canal. Johnny Capps și Julian Murphy sunt, de asemenea, atașați ca producători executivi. Urban Myth a produs serii precum Războiul lumilor, Atlantida, Confesiunea și Crazyhead.  Seria limitată se bazează pe romanul cu același nume scris de John Marrs, care a fost publicat în 2017. Netflix a cumpărat drepturile pentru o adaptare în anul următor și producția a început în anul următor.

Hannah Ware joacă în serie rolul Rebecca, CEO-ul ambițios și impulsiv și fondatorul MatchDNA, o companie care unește oamenii cu sufletele lor pereche.

Dimitri Leonidas apare în rolul lui James, cel mai bun prieten al Rebeccăi și cofondatorul MatchDNA, până când pleacă brusc, la apogeul succesului companiei (dar numai ea știe de ce).

Amir El-Masry, Stephen Campbell Moore, Wilf Scolding, Diarmaid Murtagh, Lois Chimimba, Eric Kofi-Abrefa, Pallavi Sharda, Zoë Tapper completează distribuția.

 

 

Un al doilea sezon nu a primit încă ok-ul oficial, dar actrița Zoë Tapper a sugerat că povestea mai are multe de spus.

Vezi și

Ea a declarat pentru Express.co.uk că „Evident, ați început să vedeți crăpăturile care se formează, vedeți crăpăturile care se formează în personaje, dar vedeți și crăpăturile care se formează în modelul propriu-zis de afacere. Deoarece a avut un efect atât de global, este la fel de mare ca Facebook. Oamenii se uită în număr din ce în ce mai mare la acest serial și le-a schimbat viața”.

Deoarece seria a fost inspirată de o carte, există o mulțime de materiale sursă pentru a lucra la un nou sezon.

Cartea include o poveste majoră care a fost ratată din serie, iar aceasta ar putea fi principalul obiectiv pentru sezonul doi.

Un al doilea sezon este probabil să exploreze defectele din serviciul Match ADN mai detaliat și să expună punctele slabe ale Rebecăi.

Din păcate, deoarece Netflix nu a reînnoit seria, nu există încă o dată oficială de lansare pentru sezonul doi. Fanii, însă, pot spera că, dacă seria va fi reînnoită,  sezonul doi va fi gata până în vara anului 2022.

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus