Now Reading
“Trăiți, bucurați-vă și iubiți tare” – mesajul transmis de LP prin noul single-videoclip “One last time”

“Trăiți, bucurați-vă și iubiți tare” – mesajul transmis de LP prin noul single-videoclip “One last time”

LP a lansat recent un nou videoclip, ce o include drept protagonistă pe actrița și prietena sa, Jaime King, pentru single-ul „One Last Time”.

Vizualul este o poveste de dragoste, care se încheie brusc la scurt timp după ce LP este luată de la o cină romantică de către o bandă de indivizi mascați.

„Mesajul pe care îl transmit este să ne bucurăm de viață și să știm că s-ar putea termina oricând”, spune LP. „Evident, știm cu toții acest lucru și suntem conștienți de acest lucru acum. Simt că încercăm doar să spunem:„ Trăiește, bucură-te și iubește din greu, pentru că nu știi niciodată când vei părăsi această lume, din orice motiv. Știu că sună morbid, dar pentru mine este adevărat. Nimic nu ne-a învățat mai multe despre asta decât timpurile pe care le trăim acum. ”

Cântăreața explică, de asemenea, modul în care știa că King, în vârstă de 41 de ani, ar fi potrivirea perfectă pentru a o juca pe iubita sa în videoclip.

„Are o calitate atemporală a frumuseții sale și a rolului ei în opinia mea și a adus eleganță și romantismul de la Hollywood”, spune LP. “Suntem prietene foarte apropiate și am avut întotdeauna o chimie excelentă și a fost distractiv pentru noi. Știam doar că va fi un plus extraordinar.”

LP explică și de ce a ales să înregistreze „One Last Time” ea însăși, deși piesele anterioare scrise de ea au fost înregistrate de Cher, Rihanna, Backstreet Boys, Céline Dion și Christina Aguilera.

„Nu am scris piesa asta niciodată pentru nimeni altcineva în afară de mine, să fiu sinceră, așa că nu a existat cu adevărat o decizie”, spune ea. “Această melodie este foarte ciudată. Nici măcar nu știu cum aș prezenta această melodie cuiva. Chiar și pentru mine este un pic ciudată și puțin diferită de celelalte piese ale mele.”

See Also

“O cunosc pe LP printr-o serie de evenimente extraordinare”, spune Jaime King. „I-am ascultat prima dată muzica  acum vreo trei ani, când mi s-a oferit un rol într-un film pe care mi-a fost foarte teamă să-l accept, deoarece conținutul avea de-a face cu ceva foarte personal pentru mine. În fiecare zi, la și de la platou și pe platou am ascultat LP și doar așa am reușit eu și ceilalți membri ai distribuției să finalizăm cu succes procesul de filmare. ”

„Cu toții am avut o legătură foarte profundă prin muzica ei”, adaugă Jaime. “Și măiestria ei ne-a permis să ne spunem propriile adevăruri. Acest tip de cadou de la o cântăreață atât de extraordinară lasă o amprentă durabilă în viața ta de artist. I-am scris o scrisoare foarte lungă și i-am trimis-o prin Instagram, iar ea a scris ceva foarte frumos înapoi. Ne-am întâlnit și restul este istorie. ”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top