Now Reading
The Motans spune Povestea unui naufragiat în noul său single

The Motans spune Povestea unui naufragiat în noul său single

The Motans lansează Povestea unui naufragiat. 

“Povestea unui naufragiat este o piesă pe care am scris-o înaintea piesei Insula, acestea două fiind legate între ele ca și concept și poveste. Este o piesă în stilul clasic The Motans. Știu că de obicei în comunicare artiștii și compozitorii iubesc să spună despre ce e piesa, ei bine, eu nu sunt un mare fan al acestui obicei. Cred că fiecare om înțelege în felul său orice melodie sau vers, pentru că fiecare dintre noi are experiențe de viață diferite. Tot ce îmi doresc de la această piesă e să placă ascultătorilor noștri. That’s all, totul trebuie să fie simplu”, a spus Denis Roabeș – The Motans.

Piesa a fost compusă de către Denis Roabeș, Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan, versurile îi aparțin lui Denis Roabeș, iar producția este semnată de Alexandru Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan.
Clipul este realizat de Spoială Brothers și The Motans, regia îi aparține lui Arcadie Spoială, DOP a fost Arcadie Spoială, iar de edit și colorizare s-a ocupat Cojocaru Pavel. Cast-ul este format din Arnaut Anna, Blanari Arina, Cozaciun Anastasia, Demciuc Tatiana, Bucsan Rodica, Peioglo Marina, Vasilachii Cristina, Viorelia Buruiană, Inga Dandara, Margarita Parfonova și Casianic Anastasia. 
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top