Now Reading
Noul hit al primăverii : Sasha Lopez & Bruja – “Overdose”

Noul hit al primăverii : Sasha Lopez & Bruja – “Overdose”

Primăvara este despre supradoză de iubire, despre trăiri intense și despre cum ne exprimăm sentimentele pentru persoana iubită. Noua piesă OVERDOSE by Sasha Lopez & Bruja vine să confirme aceste trăiri și să devină un motto al tuturor īndrăgostiților, care īși vor trăi iubirea doar īn doze extra.

In my heart fireworks / Without you I’m fucking lost sunt versurile care īnlocuiesc o adevărată declarație de dragoste, arătāndu-i persoanei iubite că existența sa este indispensabilă īn viața noastră și că nu putem trăi fără ea. Your smell is like overdose sunt cuvintele care demonstrează că dragostea este despre supradoze, despre sentimente la superlativ, care nu pot fi trăite altfel decāt intens.

O colaborare īn care am pornit īncrezător din prima secundă, așa aș putea defini noua piesă realizată īmpreună cu BRUJA. Sper să ajungă nu doar īn playlist-urile voastre, cāt și īn inimile care știu că de-abia așteaptă un nou Overdose de muzică bună, făcută din suflet. Anul 2021 īncepe exact așa cum mi-am dorit – continuānd să fac muzică, alături de o artistă pe care o admir, așa cum este BRUJA., spune Sasha Lopez.

Overdose este o piesă cu dublu sens. Poate fi despre iubirea de cuplu sau despre căutarea de sine. Depinde de fiecare ce parte vrea să aleagă. Īn ce mă privește, această piesă mă reprezintă atāt vizual, liric, dar și simbolic. Simbolustica zace īn roz și negru. Este o supradoză de puritate și haos. De iubire și ură, de lumină și īntuneric. Fiecare om aspiră la un echilibru propriu și personal. Un țel destul de greu de atins. Motiv pentru care uneori apare acest supradozaj de extreme. And it’s all worth it., adaugă BRUJA.

Sasha Lopez este un music producer cunoscut internațional pentru mega hit-ul “All My People”, care a fost ascultat īn toată lumea. Piesa s-a aflat īn peste 20 de țări pe primul loc īn topuri, iar una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu aceasta. Următoarele două single-uri, “Everybody Feels Alright” and “Weekend” au avut aceeași traiectorie de succes, ajungānd īn playlist-urile internaționale. De asemenea, colaborarea sa de anul trecut cu Misha Miller, ”Smoke Me”, s-a poziționat īn Top 10 Shazam īn țări precum Romānia, Bulgaria și Turcia, generānd peste un milion de views și 100.000 de stream-uri īncă din prima lună.

Sasha Lopez se bucură de o audiență lunară de peste un sfert de milion de ascultători pe Spotify.

See Also

BRUJA reprezintă una dintre cele mai spectaculoase și neconvenționale apariții din industria muzicală. Artista īmbină elementele raw din trap și rap cu sensibilitatea specifică muzicii indie, creānd un vibe unic cu piesele sale. A debutat īn emisiunea online de la ”Urbanist Session”, iar apariția sa s-a viralizat īn scurt timp. Feedback-ul din partea publicului a fost unul extraordinar, toată lumea īntrebāndu-se cine este BRUJA.

Odată cu acest moment, muzica sa a continuat să surprindă, BRUJA lansānd īn 2019 și primul ei single, ”Departe”. Piesa ne-a arătat o nouă latură a ei, mai emoțională, īn timp ce ”Spice Girl” a scos la iveală latura powerful, care īnglobează elemente de trap cu un mesaj puternic. Simțit deja că, ori de cāte ori vorbim de BRUJA, vorbim de următorul star internațional. Iar rapiditatea evoluției sale confirmă, cu siguranță, statement-ul enunțat anterior.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top