Now Reading
“Quien mato a sara” – mister, pasiune și o poveste în stil Agatha Christie – noul serial mindblowin de pe Netflix

“Quien mato a sara” – mister, pasiune și o poveste în stil Agatha Christie – noul serial mindblowin de pe Netflix

După ce a executat o lungă pedeapsă cu închisoarea pentru o crimă pe care nu a comis-o, un bărbat va căuta răzbunare. Pe parcursul acțiunii, aspecte precum corupția, sclavia și homofobia sunt țesute în complotul noului serial mexican de pe Netflix „Quien mato a Sara ( Cine a ucis-o pe Sara)?”

Personajele sunt atât de bine scrise și pline de substanță. Ne vor arăta lucruri precum o oglindă pe care nu vrem să o vedem“, a spus actorul Ginés García la o masă rotundă cu mass-media din America Latină.

Ginés îl interpretează pe César Lazcano, patriarhul unei puternice familii de descendență din Mexic și cel mai întunecat ticălos al serialului care „destul de ciudat ar putea deveni mai crud, mai nemilos și mai disprețuitor”, a spus actorul.

În “Cine a ucis-o pe Sara?” protagonistul este actorul columbian Manolo Cardona. Serialul a fost creat de scenaristul chilian José Ignacio Valenzuela. Este un pariu al Netflix Mexic care a ajuns deja în 190 de țări, devenind prima serie latină care a fost tradusă în opt limbi.

Cardona descrie complotul ca pe un suspans clasic „în stilul lui Agatha Christie”. Actorul îi dă viață lui Álex, un bărbat care în tinerețe trebuie să plătească pe nedrept pentru uciderea surorii sale Sara și care având răzbunarea ca „motor interior”, caută să demoleze imaginea familiei perfecte Lazcano.

Cine a ucis-o pe Sara? ’atinge multe tabuuri pentru țările din America Latină într-un mod deschis”, declară Cardona. Printre aceste probleme homosexualitatea este tratată în mod natural, deși pentru unele personaje va fi inconfortabil, precum și subiectul mamelor surogat, printre alte probleme.

Pentru protagonistul acestei serii Netflix, această deschidere a temelor abordate este rezultatul congruenței pe care povestea o gestionează prin evenimentele prin care trece societatea la ora actuală.

Trebuie să fim în concordanță cu poveștile pe care le spunem. Platformele nu au schimbat doar modul în care privim televiziunea, ci și genurile, au fost acordate licențe pentru scenarii creative și cred că” Cine a ucis-o pe Sara? “este un mare pas înainte. Oamenii se obișnuiesc să vadă alte tipuri de povești “, spune Cardona.

“Cine a ucis-o pe Sara? a fost, de asemenea, o provocare pentru majoritatea actorilor săi. Pentru unii a însemnat o schimbare radicală în traiectoria lor, în timp ce pentru alții a fost o construcție creativă îngrozitoare, dar plăcută.

 

Nu jucasem niciodată un personaj de genul acesta. Este pentru prima dată când producătorii Netflix m-au văzut pentru un personaj diferit de ceea ce făcusem. Personajele mele erau aproape întotdeauna înclinate către același stereotip, iar cu Chema rup asta“, spune Eugenio Siller despre personajul său, fiul lui César și al Marianei Lazcano.

Pentru Alejandro Nones, pregătirea pentru personajul Rodolfo, un om care a fost reprimat și rănit psihologic de tatăl său, a fost un pic mai chinuitoare, deoarece actorul pune întotdeauna un mare accent pe munca anterioară dedicată fiecăruia dintre personajele sale, iar acesta în special este unul foarte complex.

 

See Also

La rândul ei, Claudia Ramírez a experimentat-o ​​pe Mariana, matriarhul și, de asemenea, un ticălos al familiei, ca „o plăcere vinovată”, întrucât atunci când este prezentată în „picături” devine cunoscută ca o femeie misterioasă, complexă și dificil de citit.

Cu toții avem un viciu destul de pervertit în noi și avem deseori ocazia să o întruchipăm pe această femeie din„ Cine a ucis-o pe Sara? ” Deși nu aș face-o niciodată în viața reală, este amuzant să o interpretez ”, spune Ramírez.

Carolina Miranda joacă rolul a ceea ce este probabil singura femeie feministă din poveste, Elisa, sora mai mică a lui Lazcano, care era prea tânără pentru a-și aminti tragedia familiei care îi afectează acum.

Studiază neurochirurgia în străinătate și vine în Mexic pentru a-și da seama că oamenii cu care a crescut sunt criminali. Va încerca să descrie ce s-a întâmplat și va căuta dreptate“, spune ea.

Seria Netflix „Cine a ucis-o pe Sara?” continuă să bată recorduri la trei zile de la premiera sa. Thrillerul se află pe prima poziție a platformei de streaming din întreaga lume.

Scenaristul Valenzuela a scris pe contul său de Twitter că odată cu această realizare „visul meu s-a împlinit”.

Este seria numărul 1 din Statele Unite. Și nu numai asta: este cel mai urmărit serial din lume în acest moment “, a adăugat el.

Al doilea sezon din “Cine a ucis-o pe Sara?” nu are încă o dată de lansare pe Netflix, dar noile episoade vor ajunge cel mai probabil pe platforma de streaming în 2022.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top