Now Reading
Ai vizitat primul outlet Tommy Hilfiger din România?

Ai vizitat primul outlet Tommy Hilfiger din România?

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță deschiderea primului outlet în România prin SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitor exclusiv TOMMY HILFIGER în România. Magazinul situat în Fashion House Outlet Militari este primul OUTLET TOMMY HILFIGER  din țară și cel mai recent din rețeaua deja existentă formată din 15 magazine cu preț complet din România. Lansarea outlet-ului duce mai departe povestea Tommy Hilfiger în România, brand disponibil în peste 100 de ţări şi peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latină şi regiunea Asia – Pacific.

Cu o suprafață de 200 mp, OUTLET TOMMY HILFIGER impresionează prin design-ul arhitectural și de interior. Noul magazin reflectă conceptul global de outlet Tommy Hilfiger, care îmbină patrimoniul american al brand-ului cu finisaje curate, moderne și cu o estetică luminoasă, Interiorul preia stilul de viață nautic – una dintre sursele de inspirație îndelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lăcuite în alb sunt așezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din oțel inoxidabil lustruit, lemn de nuc și sticlă.

În noul OUTLET TOMMY HILFIGER din Fashion House Outlet Centre, clienții vor descoperi produse vestimentare – pentru femei, bărbați, și copii, lenjerie de corp, încălțăminte și accesorii – realizate din materiale sustenabile, prin tehnici de producție inovatoare conform viziunii Tommy Hilfiger care se regăsește în fiecare colecție, și vor fi purtați în călătorii stilistice incredibile.

Iubitorii de fashion au acum ocazia să își completeze garderoba cu item-urile Tommy Hilfiger preferate, toate la prețuri extrem de accesibile.

See Also

Deschiderea primului OUTLET TOMMY HILFIGER din România continuă misiunea brand-ului de a crea modă prin care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”, oferind astfel set-up-ul ideal ca fiecare client să aibă acces la diversitatea stilistică dorită.

Magazinul și-a deschis porțile pentru clienți începând cu data de 13 martie 2021.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top